Fitur Sato Animatronic

NAON SATO ANIMATRONIK?

Sato animatronik dijieun nurutkeun proporsi sato nyata.Rorongkong diwangun ku baja galvanis di jero, teras dipasang sababaraha motor leutik.Bagian luarna nganggo bolu sareng silikon pikeun ngabentuk kulitna, teras bulu jieunan ditempelkeun ka luar.Pikeun éfék lifelike, urang ogé ngagunakeun bulu dina taxidermy pikeun sababaraha produk sangkan eta leuwih realistis.Niat aslina urang ngagunakeun téhnologi ieu pikeun mulangkeun sagala rupa sato punah jeung non-punah, ku kituna jalma intuitif bisa ngarasakeun hubungan antara mahluk jeung alam, pikeun ngahontal tujuan atikan jeung hiburan.

PARAMETER

Min.Order Kuantitas: 1 Set.

Mangsa Garansi: Sataun.

Beurat Net: Ditangtukeun ku ukuran produk.

ukuran:Ti 1m dugi ka 60 m panjangna, ukuran sanésna ogé sayogi.

Modeu Kontrol: Sénsor Infrabeureum, Kadali Jauh, Otomatis, Sistem Motion-capture, Koin dioperasikeun, Tombol, Touch sensing, Disesuaikeun jsb.

warna:Warna naon waé sayogi.

Kalungguhan Time: 15-30 poé atawa gumantung kana kuantitas urutan sanggeus mayar.

Sikep: Bisa custom-mde pikeun minuhan kabutuhan klien sarta sarat.

kakuatan: 110 / 220V, AC, 200-800W.gumantung kana standar nagara anjeun.

Mode Operasi: Brushless motor, Brushless motor + alat pneumatic, Brushless motor + alat hidrolik, Servo motor.

Pengiriman barang: Kami nampi darat, udara, angkutan laut sareng angkutan multimodal internasional.Darat + laut(biaya-éféktif) Hawa (timeliness angkutan jeung stabilitas)

GERAK

1. sungut muka jeung nutup nyingkronkeun jeung sora.

3. Beuheung luhur jeung ka handap atawakénca ka katuhu.

5. Forelimbs pindah.

7. Buntut ngayun.

9. Semprotan cai.

2. Panon kiceup.

4. Sirah luhur jeung ka handap atawakénca ka katuhu.

6. Dada naék/turun pikeun niru napas.

8. Awak hareup luhur jeung ka handap atawa kénca ka katuhu.

10. Semprotan haseup.

11. Jangjangna kepak.

12. Langkung seueur gerakan tiasa disaluyukeun. (Gerakan tiasa disaluyukeun dumasar kana jinis sato, ukuran sareng sarat konsumén.)