Electronic Animal
company
Amusement Rides
about us

Wilujeng sumping KaKadal Biru

Zigong Blue Kadal Lansekap Téknik Co., Ltd.

tanaga parusahaan boga 20 taun pangalaman industri, sarta produk dinosaurus dihasilkeun dipeunteun salaku produk kualitas luhur di industri, sarta kualitas produk geus dipikawanoh ku loba nasabah.Simkuring salawasna keukeuh kana inovasi sarta geus launching rupa produk anyar, ku kituna parusahaan urang geus salawasna geus di forefront industri.Urang tiasa ngaktipkeun sagala jinis fantasi konsumén urang kana kanyataan, sabab urang boga tim desain alus teuing, sahingga mungkin mungkin!

diajar deui

fitur urang

Spésialisasi kami dina desain, pamekaran, produksi sareng penjualan dinosaurus simulasi sareng sato simulasi.

  • Mechanical Design

    Desain Mékanis

    Urang bakal ngarancang struktur mékanis na pikeun tiap produk pikeun mastikeun stabilitas struktural na.Ieu tiasa ningkatkeun kasalametan sareng umur jasa produk.
    diajar deui
  • Effect Design

    Desain Pangaruh

    Tiap produk bisa dirancang nurutkeun pangabutuh anjeun dina sikep, bentuk, gerakan sarta warna, ku kituna pikeun meunangkeun éfék paling idéal.
    diajar deui
  • After-Sale Service

    Saatos-Dijual Service

    Staf saatos-jualan kami bakal terus nengetan panggunaan produk salajengna.Sakali masalah lumangsung, urang bakal geuwat ngajukeun solusi jeung ngajaga produk.
    diajar deui

Produk Kami

Spésialisasi kami dina desain, pamekaran, produksi sareng penjualan dinosaurus simulasi sareng sato simulasi.

  • catecate

    Dinosaurus Animatronik

  • cate cate

    Sato Animatronik

  • catecate

    Hiburan Rides

  • catecate

    Produk Fiberglass

Bulao Kadal News

Spésialisasi kami dina desain, pamekaran, produksi sareng penjualan dinosaurus simulasi sareng sato simulasi.