Produk Fiberglass (FP-16-21)


  • model:FP-16, FP-17, FP-18, FP-19, FP-20, FP-21
  • warna:Warna naon waé sayogi
  • ukuran:Ukuran naon waé sayogi.
  • pamayaran:Kartu kiridit, L / C, T / T, Western Union.
  • Jumlah Pesanan Min.:1 Setél.
  • Waktos prosés:20-45 poé atawa gumantung kana kuantitas urutan sanggeus mayar.
  • Rincian produk

    Tag produk

    PANJELASAN PRODUK

    Téhnik:waterproof, tahan cuaca.

    Wangun:Sagala bentuk bisa remodeled nurutkeun pangabutuh customer.

    Sertipikat:CE, SGS

    Pamakéan:Atraksi jeung promosi.(taman hiburan, taman tema, musium, tempat kaulinan, plaza kota, mall balanja jeung tempat indoor / outdoor lianna.)

    Bungkusan:Kantong gelembung ngajagi dinosaurus tina karusakan.PP pilem ngalereskeun kantong gelembung.Unggal produk bakal dipak sacara saksama.

    Balanja:Kami nampi darat, udara, angkutan laut sareng angkutan multimodal internasional.

    Instalasi di tempat:Kami bakal ngirim insinyur ka tempat palanggan pikeun masang produk.

    BAHAN UTAMA

    1. Galvanized Steel;2. Résin;3. Cét Acrylic;4. lawon orat;5. Talok

    Gambar bahan baku produk FRP

    Sadaya bahan sareng aksésori suppliers geus dipariksa ku departemén purchasing urang.Éta sadayana gaduh sertipikat anu saluyu anu diperyogikeun, sareng ngahontal standar panyalindungan lingkungan anu saé.

    Desain

    TINJAUAN PRODUK

    Kursi Dinosaurus(FP-16)Tinjauan: Dinosaurus mangrupikeun salah sahiji sato anu dipikaresep ku barudak. Dinosaurus ngagaduhan seueur turunan.Di taman tema sareng dinosaurus, tangtosna, bangku diperyogikeun pikeun istirahat.Bangku bentuk dinosaurus mangrupikeun produk anu populer pisan.Luyu sareng téma taman hiburan, éta ogé tiasa narik lalu lintas, anu ogé penting pikeun tata perenah taman.

    Dino Digging (FP-17)Tinjauan: Dino Digging ogé dingaranan platform penggalian fosil Dinosaurus, éta mangrupikeun produk hiburan.Éta tiasa ningkatkeun kamampuan barudak, ningkatkeun sumanget barudak, sareng ningkatkeun pangaweruh ngeunaan dinosaurus nalika maén.Éta mangrupikeun apartemen anu populer pisan.Produk anu ngajarkeun sareng mikaresep.Produk ieu nganggo bahan baku anu ramah lingkungan sareng higienis, janten kasalametanna luhur pisan, sareng tempat-tempat dimana barudak rawan nabrak ogé dirawat, supados murangkalih tiasa maénkeun kalayan percaya diri.

    Tong Sampah(FP-18)Tinjauan: Tong sampah berbentuk dinosaurus dirancang khusus pikeun taman bertema dinosaurus, sareng tiasa diintegrasikeun kana lingkungan taman.Nempatkeun jumlah kaléng sampah anu cukup di sapanjang taman bakal maénkeun peran anu saé dina ngajagaan lingkungan sakumna taman hiburan sareng ngajantenkeun taman langkung rapih.Nalika barudak ningali tong sampah lucu ieu, aranjeunna ogé bakal nyandak inisiatif pikeun ngabuang sampah ka aranjeunna.

    Fosil Dinosaurus(FP-19)Tinjauan: Fosil nyaéta sagala sésa-sésa, kesan, atawa ngabasmi tina sagala mahluk sakali-hirup ti jaman géologis kaliwat.Conto kaasup tulang, cangkang, exoskeletons, sidik batu sato atawa mikroba, objék dilestarikan dina Amber, bulu, kai petrified, minyak, batubara, jeung sésa DNA.Totalitas fosil katelah catetan fosil.Paleontologi nyaéta ulikan ngeunaan fosil: umur maranéhanana, métode formasi, sarta significance évolusionér.Spésimén biasana dianggap fosil upami umurna langkung ti 10.000 taun.

    Dinosaurus Slide (FP-20)Tinjauan: Sakumaha urang terang, slide sok janten salah sahiji fasilitas ulin karesep barudak, sareng dinosaurus ogé sato anu dipikacinta ku barudak.Produk anu ngagabungkeun gambar dua nyaéta slide dinosaurus, anu biasana ditempatkeun di taman hiburan pikeun maén barudak.Umumna disebutkeun, salami aya hiji slide dinosaurus misalna, mindeng metot angka nu gede ngarupakeun barudak baris maén, nu oge salah sahiji produk must-kudu keur taman hiburan pikeun ngaronjatkeun popularitas maranéhanana.

    Endog Dinosaurus (FP-21)Tinjauan: Endog poto dinosaurus bakal cocog di taman tema Jurassic, sabab taman tema henteu ngan ukur kedah ditingali, tapi ogé interaktivitas.Produk interaktif sapertos endog poto dinosaurus penting pisan.Kusabab bahan utamina nyaéta Fiberglass Fabric, éta tiasa tahan cai, tahan lembab sareng buktina panonpoé, janten tiasa ditempatkeun di luar, bahkan di tempat anu seueur pepelakan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami