Fitur Kostum Dinosaurus

NAON COSTUM DINOSAUR?

Generasi panganyarna tina kostum dinosaurus kami diwangun ku struktur mékanis beurat hampang sareng kulit bahan komposit cahaya téknologi tinggi, kulitna langkung awét, breathable, lingkungan tanpa bau anu aneh.Ieu manipulasi manual, aya kipas cooling di pungkur pikeun niiskeun handap suhu jero, kaméra dina dada pikeun nedunan ningali luar.Beurat total kostum dinosaurus kami sakitar 18kg.Kostum dinosaurus tiasa dianggo dina sababaraha cara, sapertos pésta, paméran, acara, taman tema, musium, jsb.

PARAMETER

Warna: Warna naon waé sayogi.

Kalungguhan Time: 15-30 poé atawa gumantung kana kuantitas urutan sanggeus mayar.

Min.Order Kuantitas: 1 Set.

beurat kotor (kaasup kasus kai): Ngeunaan 100KG.

Mode operasi: kontrol performer (Kombinasi steering iteuk kontrol jeung kontrol push-tombol).

Beurat Net: Ditangtukeun ku ukuran produk.

Beurat Net: 18KG.

Jenis: Suku katingali / teu katingali.

Power Supply: Diwangun-di batré rechargeable.

Nyolok: 110/220V, AC, 200-800W.

Ukuran: panjangna 4m dugi ka 5m, jangkungna kostum tiasa disaluyukeun tina 1.7m dugi ka 2.2m dumasar kana jangkungna palaku (1.65m dugi ka 2.1m).

Pengiriman barang: Kami nampi darat, udara, angkutan laut sareng angkutan multimodal internasional.Darat + laut (biaya-éféktif) Hawa (timeliness angkutan jeung stabilitas)

GERAK

1. sungut muka jeung nutup nyingkronkeun jeung sora.

3. Buntut ngageuleuyeung nalika lumpat jeung leumpang.

2. Panon otomatis kucek-kucek.

4. Sirah gerak sacara fleksibel (ngagukguk, ngagogog-gogog, nempo ka luhur jeung ka handap-kénca ka katuhu, jsb).