Dinosaurus Animatronik

  • Animatronic Dinosaur Products (AD-46-50)

    Produk Dinosaurus Animatronik (AD-46-50)

    DESKRIPSI PRODUK Sora: Dinosaurus ngagorowok sareng sora napas.Gerakan: 11. sungut muka jeung nutup nyingkronkeun jeung sora.2. Panon kiceup.3. Beuheung gerak luhur jeung ka handap.4. Sirah pindah ka kénca ka katuhu.5. Forelimbs pindah.6. Beuteung engapan.7. Buntut ngayun.8. Awak hareup luhur jeung ka handap.9. Semprotan haseup.10. Wings flap. (Tingkeun gerakan mana anu dianggo dumasar kana ukuran produk.) Modeu Kontrol: Sénsor Infrabeureum, Kadali Jauh, Token dioperasikeun, Disesuaikeun sareng sajabana Sertipikat: CE, SGS Dianggo: Di...
  • Animatronic Dinosaur T-Rex Model (AD-01-05)

    Model T-Rex Dinosaurus Animatronik (AD-01-05)

    DESKRIPSI PRODUK Sora: Dinosaurus ngagorowok sareng sora napas.Gerakan: 1. sungut muka jeung nutup sinkronisasi jeung sora.2. Panon kiceup.3. Beuheung luhur jeung ka handap-kénca ka katuhu.4. Sirah luhur jeung handap-kénca katuhu.5.Forelimbs gerak.6. Dada naék/turun pikeun niru napas.7. Buntut ngayun.8. Awak hareup luhur jeung ka handap-kénca ka katuhu.9. Cai nyemprot.10.Semprotan haseup.11. Jangjangna kepak.12. Lidah ngalir asup jeung kaluar.(Putusan tindakan mana nu kudu dipake nurutkeun ukuran produk.) Mode kontrol: Infrabeureum S...
  • Real Size Animatronic Dinosaur Equipment T Rex Products (AD-06-09)

    Alat Dinosaurus Animatronik Ukuran Nyata Produk T Rex (AD-06-09)

    DESKRIPSI PRODUK Sora: Dinosaurus ngagorowok sareng sora napas.Gerakan: 1. sungut muka jeung nutup sinkronisasi jeung sora.2. Panon kiceup.3. Beuheung gerak luhur jeung ka handap.4. Sirah pindah ka kénca ka katuhu.5. Forelimbs pindah.6. Beuteung engapan.7. Buntut ngayun.8. Awak hareup luhur jeung ka handap.9. Semprotan haseup.10. Wings flap. (Tingkeun gerakan mana anu dianggo dumasar kana ukuran produk.) Modeu Kontrol: Sénsor Infrabeureum, Kadali Jauh, Otomatis, Token dioperasikeun, Tombol, Sensasi Toél, Disesuaikeun et...
  • Animatronic Dinosaur Velociraptor Model Products (AD-10-15)

    Produk Model Velociraptor Dinosaurus Animatronik (AD-10-15)

    DESKRIPSI PRODUK Sora: Dinosaurus ngagorowok sareng sora napas.Gerakan: 1. sungut muka jeung nutup sinkronisasi jeung sora.2. Panon kiceup.3. Beuheung gerak luhur jeung ka handap.4. Sirah pindah ka kénca ka katuhu.5. Forelimbs pindah.6. Beuteung engapan.7. Buntut ngayun.8. Awak hareup luhur jeung ka handap.9. Semprotan haseup.10. Wings flap. (Tingkeun gerakan mana anu dianggo dumasar kana ukuran produk.) Modeu Kontrol: Sénsor Infrabeureum, Kontrol Jauh, Token dioperasikeun, Disesuaikeun sareng sajabana Sertipikat: CE, SGS Dianggo: Att...
  • Other Amusement Park Equipments Animatronic Dinosaur Products (AD-16-20)

    Alat-alat Taman Hiburan lianna Produk Dinosaurus Animatronik (AD-16-20)

    DESKRIPSI PRODUK Sora: Dinosaurus ngagorowok sareng sora napas.Gerakan: 1. sungut muka jeung nutup sinkronisasi jeung sora.2. Panon kiceup.3. Beuheung gerak luhur jeung ka handap.4. Sirah pindah ka kénca ka katuhu.5. Forelimbs pindah.6. Beuteung engapan.7. Buntut ngayun.8. Awak hareup luhur jeung ka handap.9. Semprotan haseup.10. Wings flap. (Tingkeun gerakan mana anu dianggo dumasar kana ukuran produk.) Modeu Kontrol: Sénsor Infrabeureum, Kontrol Jauh, Token dioperasikeun, Disesuaikeun sareng sajabana Sertipikat: CE, SGS Dianggo: Att...
  • Hot Sale Realistic Dinosaur Products (AD-21-25)

    Hot Sale Produk Dinosaurus Realistis (AD-21-25)

    DESKRIPSI PRODUK Sora: Dinosaurus ngagorowok sareng sora napas.Gerakan: 1. sungut muka jeung nutup sinkronisasi jeung sora.2. Panon kiceup.3. Beuheung gerak luhur jeung ka handap.4. Sirah pindah ka kénca ka katuhu.5. Forelimbs pindah.6. Beuteung engapan.7. Buntut ngayun.8. Awak hareup luhur jeung ka handap.9. Semprotan haseup.10. Wings flap. (Tingkeun gerakan mana anu dianggo dumasar kana ukuran produk.) Modeu Kontrol: Sénsor Infrabeureum, Kontrol Jauh, Token dioperasikeun, Disesuaikeun sareng sajabana Sertipikat: CE, SGS Dianggo: Att...
  • Amusement park Animatronic Dinosaur Products (AD-26-30)

    Produk Dinosaurus Animatronic taman hiburan (AD-26-30)

    DESKRIPSI PRODUK Sora: Dinosaurus ngagorowok sareng sora napas.Gerakan: 1. sungut muka jeung nutup sinkronisasi jeung sora.2. Panon kiceup.3. Beuheung gerak luhur jeung ka handap.4. Sirah pindah ka kénca ka katuhu.5. Forelimbs pindah.6. Beuteung engapan.7. Buntut ngayun.8. Awak hareup luhur jeung ka handap.9. Semprotan haseup.10. Wings flap. (Tingkeun gerakan mana anu dianggo dumasar kana ukuran produk.) Modeu Kontrol: Sénsor Infrabeureum, Kadali Jauh, Otomatis, Token dioperasikeun, Tombol, Sensasi Toél, Disesuaikeun et...
  • Life Size High Emulation Animatronic Dinosaur Products (AD-31-35)

    Produk Dinosaurus Animatronik Ukuran Kahirupan Tinggi (AD-31-35)

    DESKRIPSI PRODUK Sora: Dinosaurus ngagorowok sareng sora napas.Gerakan: 1. sungut muka jeung nutup sinkronisasi jeung sora.2. Panon kiceup.3. Beuheung gerak luhur jeung ka handap.4. Sirah pindah ka kénca ka katuhu.5. Forelimbs pindah.6. Beuteung engapan.7. Buntut ngayun.8. Awak hareup luhur jeung ka handap.9. Semprotan haseup.10. Wings flap. (Tingkeun gerakan mana anu dianggo dumasar kana ukuran produk.) Modeu Kontrol: Sénsor Infrabeureum, Kadali Jauh, Token dioperasikeun, Disesuaikeun jsb. Sertipikat: CE, SGS Usag...
  • Theme Park Animatronic Dinosaur Products (AD-36-40)

    Produk Dinosaurus Animatronik Taman Téma (AD-36-40)

    DESKRIPSI PRODUK Sora: Dinosaurus ngagorowok sareng sora napas.Gerakan: 1. sungut muka jeung nutup sinkronisasi jeung sora.2. Panon kiceup.3. Beuheung gerak luhur jeung ka handap.4. Sirah pindah ka kénca ka katuhu.5. Forelimbs pindah.6. Beuteung engapan.7. Buntut ngayun.8. Awak hareup luhur jeung ka handap.9. Semprotan haseup.10. Wings flap. (Tingkeun gerakan mana anu dianggo dumasar kana ukuran produk.) Modeu Kontrol: Sénsor Infrabeureum, Kadali Jauh, Token dioperasikeun, Disesuaikeun sareng sajabana Sertipikat: CE, SGS Dianggo ...
  • Animatronic Dinosaur Products (AD-41-45)

    Produk Dinosaurus Animatronik (AD-41-45)

    DESKRIPSI PRODUK Sora: Dinosaurus ngagorowok sareng sora napas.Gerakan: 1. sungut muka jeung nutup sinkronisasi jeung sora.2. Panon kiceup.3. Beuheung gerak luhur jeung ka handap.4. Sirah pindah ka kénca ka katuhu.5. Forelimbs pindah.6. Beuteung engapan.7. Buntut ngayun.8. Awak hareup luhur jeung ka handap.9. Semprotan haseup.10. Wings flap. (Tingkeun gerakan mana anu dianggo dumasar kana ukuran produk.) Modeu Kontrol: Sénsor Infrabeureum, Kadali Jauh, Token dioperasikeun, Disesuaikeun sareng sajabana Sertipikat: CE, SGS Dianggo ...
  • Animatronic Dinosaur Products (AD-51-55)

    Produk Dinosaurus Animatronik (AD-51-55)

    DESKRIPSI PRODUK Sora: Dinosaurus ngagorowok sareng sora napas.Gerakan: 1. sungut muka jeung nutup sinkronisasi jeung sora.2. Panon kiceup.3. Beuheung gerak luhur jeung ka handap.4. Sirah pindah ka kénca ka katuhu.5. Forelimbs pindah.6. Beuteung engapan.7. Buntut ngayun.8. Awak hareup luhur jeung ka handap.9. Semprotan haseup.10. Wings flap. (Tingkeun gerakan mana anu dianggo dumasar kana ukuran produk.) Modeu Kontrol: Sénsor Infrabeureum, Kadali Jauh, Token dioperasikeun, Disesuaikeun sareng sajabana Sertipikat: CE, SGS Dianggo ...
  • Animatronic Dinosaur Products (AD-56-59)

    Produk Dinosaurus Animatronik (AD-56-59)

    DESKRIPSI PRODUK Sora: Dinosaurus ngagorowok sareng sora napas.Gerakan: 1. sungut muka jeung nutup sinkronisasi jeung sora.2. Panon kiceup.3. Beuheung gerak luhur jeung ka handap.4. Sirah pindah ka kénca ka katuhu.5. Forelimbs pindah.6. Beuteung engapan.7. Buntut ngayun.8. Awak hareup luhur jeung ka handap.9. Semprotan haseup.10. Wings flap. (Tingkeun gerakan mana anu dianggo dumasar kana ukuran produk.) Modeu Kontrol: Sénsor Infrabeureum, Kadali Jauh, Token dioperasikeun, Disesuaikeun sareng sajabana Sertipikat: CE, SGS Dianggo:...