FAQs

FAQ

Patarosan remen ditaroskeun

1. Produksi Produk

(1) Naha lingkungan bakal polusi salami produksi produk ieu?

Dina manufaktur dinosaurus animatronic jeung sato animatronic, pabrik produk misalna moal ngotoran lingkungan.Dina prosés ngawarnaan, pigmén anu dianggo ogé diuji pikeun panyalindungan lingkungan.Sanaos produksi bahan baku anu dianggo gaduh polusi anu tangtu pikeun lingkungan, tapi Sadayana aya dina lingkup ijin lingkungan, sareng bahan anu kami anggo gaduh sertipikat pamariksaan kualitas anu saluyu.

(2) Naha sadayana visi klien tiasa diwujudkeun?

Salami eta conforms kana prosés téhnologis industri, tanpa ngarobah sipat dasar produk, urang bisa minuhan sagala sarat konsumén, kayaning visi customer ngeunaan bentuk produk jeung parobahan warna, kaasup sora tina produk, métode kontrol, pilihan lampah, sarta sababaraha aspék séjén bisa dirobah.

(3) Naha penampilan produk bakal ngalibetkeun masalah sapertos ngalanggar?

Kami geus salawasna napel pentingna hébat kana panyalindungan hak cipta.Pausahaan tiasa ngadamel produk tina penampilan naon waé, kalebet pilem, séri TV, animasi, animasi, rupa-rupa gambar dina kaulinan vidéo, sareng gambar rupa-rupa monster, tapi urang kedah gaduh otorisasi ti nu gaduh hak cipta sateuacan urang tiasa ngadamelana.Urang mindeng dianggo kalayan kaulinan badag skala.Pausahaan cooperates nyieun sababaraha karakter pisan has.

(4) Kumaha carana ngajawab masalah encountered dina prosés produksi produk?

Dina sababaraha taun pangalaman industri, konsumén ujug-ujug bakal hoyong parobihan kana sababaraha bagian produk salami prosés produksi.Dina hal ieu, salami struktur sakabéh produk teu ruksak, urang bisa nyieun parobahan haratis.adjustment pakait, upami struktur pigura baja sakabéh aub, urang bakal ngecas fee pakait nurutkeun pamakéan bahan baku produk.

2. Kualitas Produk

(1) Naon tingkat kualitas produk anu tiasa dihontal dina industri anu sami?

Dina manufaktur dinosaurus animatronic jeung sato animatronic, sanajan parusahaan urang geus ngan geus ngadeg pikeun sababaraha taun, anggota tulang tonggong parusahaan - sakabeh jalma anu geus kalibet dina industri ieu mangtaun-taun.Dina hal prosés téknologi, sikepna ketat pisan sareng taliti, sareng produk anu diproduksi nyaéta Kualitas produk kami dijamin pisan, khususna tina segi detil.Karajinan perusahaan urang rengking diantara 5 luhur dina sakabéh industri.

(2) Kumaha ngeunaan kasalametan produk sorangan?

Sadaya jinis bahan baku anu dianggo dina produk perusahaan kami ngagaduhan sertipikat pamariksaan.Dina hal panyalindungan seuneu, urang ogé bisa ngaganti spons biasa kalawan spons fireproof nurutkeun sarat customer pikeun minuhan standar panyalindungan seuneu indoor.Pigmén sareng gél silika anu dianggo dina produk ogé ngagaduhan sertipikat pamariksaan produk khusus, anu saluyu sareng sertifikasi CE.

(3) Sabaraha lami garansi produk perusahaan?

Dina industri manufaktur dinosaurus simulasi, periode jaminan produk simulasi umumna sataun., produsén masih bakal nyadiakeun sagala rupa layanan pangropéa pikeun konsumén, tapi bakal ngecas waragad saluyu.

(4) Naha pamasangan produk pajeulit?

Harga produk perusahaan kami henteu kalebet biaya pamasangan.Produk umum henteu kedah dipasang.Ngan produk anu ageung pisan anu kedah dibongkar sareng diangkut bakal kalibet dina pamasangan, tapi kami bakal ngarékam produk di pabrik sateuacanna.Video tutorial ngeunaan disassembly tur instalasi, bahan perbaikan diperlukeun bakal dikirim ka konsumén babarengan jeung produk, sarta instalasi bisa dipigawé nurutkeun tutorial.Lamun perlu pagawe kami datang ka masang, mangga wartosan staf jualan sateuacanna.

3. Perusahaan kami

(1) Sabaraha jalma di perusahaan anu tanggung jawab pikeun ngarancang sareng ngaluncurkeun produk anyar?

Perusahaan ngagaduhan desainer seni anu tanggung jawab komposisi dina tingkat seni, desainer mékanis anu tanggung jawab ngarancang struktur rangka baja dumasar kana komposisi seni, pematung anu ngawangun penampilan, anu tanggung jawab pikeun ngadamel penampilan. produk, jeung jalma anu cet warna, saha jawab cet warna dina gambar desain dina produk jeung sagala rupa cét.Unggal produk bakal dianggo ku langkung ti 10 urang.

(2) Bisa konsumén datang ka pabrik pikeun inspeksi dina loka?

Pausahaan urang ngabagéakeun sadaya para nasabah nganjang ka pabrik.Prosés produksi sareng prosés produksi perusahaan tiasa ditingalikeun ka sadaya para nasabah.Kusabab éta mangrupikeun produk buatan tangan, pikeun ngajantenkeun produkna saé, éta peryogi akumulasi pangalaman sareng sumanget karajinan anu ketat., tur teu aya prosés husus anu merlukeun karusiahan.Éta mangrupikeun kahormatan pikeun urang yén para nasabah sumping ka pabrik urang pikeun pamariksaan.

4. Aplikasi produk

(1) Dina skenario naon ieu produk dinosaurus animatronic cocog pikeun?

Jenis produk dinosaurus animatronic ieu cocog pikeun disusun di taman bertema dinosaurus, ogé sababaraha pusat balanja sedeng sareng ageung.Pangaruh narik jalma anu saé pisan, sareng murangkalih bakal resep pisan kana produk ieu.

(2) Dimana produk sato animatronik cocog?

produk sato animatronic bisa ditempatkeun di taman themed kalawan sato animatronic, di museum elmu populér, atawa di mall balanja indoor, nu mangrupa pitulung hébat ka barudak dina pamahaman rupa sato, sarta ogé mangrupa cara pikeun narik perhatian nu passers-ku.Barang saé anu kuat.

5. Harga produk

(1) Kumaha harga produk ditangtukeun?

Harga unggal produk béda-béda, sareng sakapeung produk anu ukuran sareng bentukna sami bakal gaduh harga anu béda.Kusabab produk parusahaan urang téh produk ngaropéa leungeun-dijieun, harga bakal ditangtukeun nurutkeun ukuranana, jumlah total bahan baku diperlukeun, sarta fineness of rinci, kayaning ukuran sarua jeung bentuk sarua, lamun sarat pikeun detil. henteu luhur pisan, teras hargana ogé bakal kawilang murah.Pondokna, aya hiji paribasa heubeul di Cina disebut "anjeun meunang naon mayar".Upami harga urang langkung luhur, maka kualitas produk urang pasti bakal langkung luhur.

(2) Kumaha pangiriman produk dilakukeun?

Saatos produksi produk perusahaan kami réngsé, kami bakal ngahubungi perusahaan logistik pikeun nyiapkeun treuk ukuran anu saluyu sareng kirimkeun ka palabuhan.Umumna disebutkeun, éta ku laut, sabab harga angkutan laut teh cheapest, sarta petik produk urang teu kaasup angkutan barang.Leres, janten kami bakal nyarankeun metode transportasi anu paling murah ka konsumén.Upami anjeun aya di Asia, Wétan Tengah atanapi Eropa, anjeun tiasa milih karéta api, anu langkung gancang tibatan laut, tapi biayana langkung mahal.

6. Saatos-diobral Service

(1) Kumaha ngeunaan garansi saatos-jualan produk?

Saprak dibukana, pausahaan geus napel pentingna hébat kana layanan sanggeus-jualan produk, sabab produk sorangan milik produk mékanis.Salami aranjeunna produk mékanis sareng éléktronik, kedah aya kamungkinan gagal.Sanaos perusahaan ketat sareng serius nalika ngahasilkeun produk, éta henteu ngaluarkeun panggunaan bakal aya masalah sareng bagian impor anu sanés, janten kami parantos nyetél tim saatos penjualan profésional pikeun nganyahokeun sagala rupa masalah anu tiasa disanghareupan. jeung ngajawab aranjeunna pas mungkin.

(2) Naon léngkah lengkep pikeun produk saatos penjualan?

Mimiti urang bakal gaduh dialog sareng palanggan pikeun ngartos masalah produk, teras komunikasi sareng jalma anu tanggung jawab.Staf téknis bakal nungtun palanggan pikeun ngabéréskeun masalah ku nyalira.Upami lepatna masih teu tiasa dilereskeun, maka kami bakal ngelingan kotak kontrol produk pikeun pangropéa.Upami palanggan aya di nagara-nagara sanés, kami bakal ngirim suku cadang ka palanggan.Upami ukuran di luhur henteu tiasa ngaleungitkeun kasalahan, maka kami bakal ngirim teknisi ka lokasi palanggan pikeun pangropéa.Salila période jaminan, sadaya biaya bakal ditanggung ku perusahaan.

Rék gawé bareng jeung urang?