Produk Fiberglass (FP-11-15)


  • model:FP-11, FP-12, FP-13, FP-14, FP-15
  • warna:Warna naon waé sayogi
  • ukuran:Ukuran naon waé sayogi.
  • pamayaran:T / T, Western Union.
  • Jumlah Pesanan Min.:1 Setél.
  • Waktos prosés:20-45 poé atawa gumantung kana kuantitas urutan sanggeus mayar.
  • Rincian produk

    Tag produk

    PANJELASAN PRODUK

    Téhnik:waterproof, tahan cuaca.

    Wangun:Sagala bentuk bisa remodeled nurutkeun pangabutuh customer.

    Sertipikat:CE, SGS

    Pamakéan:Atraksi jeung promosi.(taman hiburan, taman tema, musium, tempat kaulinan, plaza kota, mall balanja jeung tempat indoor / outdoor lianna.)

    Bungkusan:Kantong gelembung ngajagi dinosaurus tina karusakan.PP pilem ngalereskeun kantong gelembung.Unggal produk bakal dipak sacara saksama.

    Balanja:Kami nampi darat, udara, angkutan laut sareng angkutan multimodal internasional.

    Instalasi di tempat:Kami bakal ngirim insinyur ka tempat palanggan pikeun masang produk.

    BAHAN UTAMA

    1. Galvanized Steel;2. Résin;3. Cét Acrylic;4. lawon orat;5. Talok

    Gambar bahan baku produk FRP

    Sadaya bahan sareng aksésori suppliers geus dipariksa ku departemén purchasing urang.Éta sadayana gaduh sertipikat anu saluyu anu diperyogikeun, sareng ngahontal standar panyalindungan lingkungan anu saé.

    Desain

    TINJAUAN PRODUK

    Endog Dinosaurus (FP-11)Tinjauan: Endog poto dinosaurus mangrupikeun produk anu dimodelkeun kana endog dinosaurus.Dijieunna tina fiberglass sareng ukuranana antara 1 méter sareng 2 méter.Salaku fasilitas hiburan interaktif, éta pisan populer di kalangan barudak.Endog poto dinosaurus umumna disusun di taman, tempat kaulinan, puseur élmu jeung atikan dinosaurus, mall balanja jeung tempat hiburan lianna, sarta barudak mindeng resep produk ieu.Produk ieu dikawasa sacara mékanis sareng éta bakal luar biasa!

    Pita Dinosaurus (FP-12)Tinjauan: Dinosaurus band mangrupikeun produk anu hiasan pisan sareng tiasa narik lalu lintas masarakat.Ieu umumna diwangun ku tilu dinosaurus kartun béda, lajeng dilengkepan sababaraha alat musik jeung sensor infra red.Salami batur ngaliwatan eta, Ieu bakal ngamimitian maén.Produk sapertos kitu sering ditempatkeun di taman tema sareng mall balanja pikeun ngahontal épék anu pikaresepeun.Ieu mangrupikeun produk anu disaluyukeun, anu tiasa disaluyukeun sareng alat musik anu béda sareng bentuk dinosaurus kartun anu béda-béda dumasar kana kahoyong tamu.

    Endog Dinosaurus (FP-13)Tinjauan: Endog dinosaurus nyaéta pembuluh organik tempat cikal bakal tumuwuh.Nalika sésa-sésa dinosaurus non-unggas anu munggaran didokumentasikeun sacara ilmiah dijelaskeun di Inggris dina taun 1820-an, disangka yén dinosaurus parantos endogan sabab réptil.Fosil endog dinosaurus non-unggas munggaran anu dipikawanoh sacara ilmiah kapanggih dina 1923 ku awak Museum Sajarah Alam Amérika di Mongolia.Cangkang endog dinosaurus tiasa ditalungtik dina bagian ipis sareng ditingali dina mikroskop.

    Kepala T-Rex (FP-14)Tinjauan: Spésiés Tyrannosaurus rex (rex hartina "raja" dina basa Latin), mindeng disebut T. rex atawa colloquially T-Rex, mangrupa salah sahiji theropoda pangalusna digambarkeun.Bukti ogé nunjukkeun yén tyrannosaurus sahenteuna aya kalana kanibalistik.Tyrannosaurus sorangan gaduh bukti kuat anu nunjukkeun yén éta tiasa kanibal dina sahenteuna kapasitas scavenging dumasar kana tanda huntu dina tulang suku, humerus, sareng metatarsal tina hiji spésimen.Tyrannosaurus rex mangrupakeun dinosaurus kawentar, sarta sanajan Sigana pikasieuneun.

    Sirah Hiu (FP-15)Tinjauan: Sababaraha spésiés mangrupikeun prédator puncak, nyaéta organisme anu aya dina luhureun ranté dahareunana.Pilih conto kaasup hiu macan, hiu biru, hiu bodas hébat, hiu mako, hiu thresher, sarta hiu martil.Hiu mangrupikeun prédator anu paling luhur di sagara, ku sabab éta hiu ngajantenkeun jalma-jalma pikasieuneun, tapi éta ogé kusabab budak ogé nganggap hiu pikasieuneun, tapi murangkalih sorangan gaduh sipat panasaran, sareng hiu sering tiasa narik aranjeunna.Ku alatan éta, di taman hiburan sarta Aquariums.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami