Produk Fiberglass (FP-01-05)


  • model:FP-01, FP-02, FP-03, FP-04, FP-05
  • warna:Warna naon waé sayogi
  • ukuran:Ukuran naon waé sayogi.
  • pamayaran:T / T, Western Union.
  • Jumlah Pesanan Min.:1 Setél.
  • Waktos prosés:20-45 poé atawa gumantung kana kuantitas urutan sanggeus mayar.
  • Rincian produk

    Tag produk

    PANJELASAN PRODUK

    Téhnik:waterproof, tahan cuaca.

    Wangun:Sagala bentuk bisa remodeled nurutkeun pangabutuh customer.

    Sertipikat:CE, SGS

    Pamakéan:Atraksi jeung promosi.(taman hiburan, taman tema, musium, tempat kaulinan, plaza kota, mall balanja jeung tempat indoor / outdoor lianna.)

    Bungkusan:Kantong gelembung ngajagi dinosaurus tina karusakan.PP pilem ngalereskeun kantong gelembung.Unggal produk bakal dipak sacara saksama.

    Balanja:Kami nampi darat, udara, angkutan laut sareng angkutan multimodal internasional.

    Instalasi di tempat:Kami bakal ngirim insinyur ka tempat palanggan pikeun masang produk.

    BAHAN UTAMA

    1. Galvanized Steel;2. Résin;3. Cét Acrylic;4. lawon orat;5. Talok

    Gambar bahan baku produk FRP

    Sadaya bahan sareng aksésori suppliers geus dipariksa ku departemén purchasing urang.Éta sadayana gaduh sertipikat anu saluyu anu diperyogikeun, sareng ngahontal standar panyalindungan lingkungan anu saé.

    Desain

    TINJAUAN PRODUK

    Triceratops (FP-01)Tinjauan: Triceratops nyaéta genus herbivora herbivora chasmosaurine ceratopsid dinosaurus anu mimiti muncul dina tahap Maastrichtian ahir jaman Cretaceous Ahir, kira-kira 68 juta taun ka tukang di wewengkon nu kiwari Amérika Kalér.A ceratopsid lila dianggap salaku genus misah, ngagambarkeun Triceratops dina formulir dewasa na. Fungsi frills jeung tilu tanduk raray has dina sirah na geus lila diideuan perdebatan.Sacara tradisional, ieu geus ditempo salaku pakarang pertahanan ngalawan prédator.

    Yinlong(FP-02)Tinjauan: Yinllong nyaéta dinosaurus herbivora anu cicing di Amérika Kidul di Kapur Upper, sareng cicing di Kapur Ahir 73 juta dugi ka 65 juta taun ka pengker.Éta kapanggih di Argentina, Uruguay, sareng Amérika Kidul.Kusabab fosil na kapanggih di Argentina, sarta ngaran nagara Argentina boga harti "yin", mangka disebut Yinlong.Ieu téh salah sahiji dinosaurus badag, sababaraha malah bisa ngahontal 20-30 méter panjangna jeung beuratna kira 45-55 metrik ton.

    Chaoyangsaurus(FP-03)Tinjauan: Chaoyangsaurus nyaéta dinosaurus marginocephalian ti Ahir Jurasik Cina.Eta geus tanggal antara 150,8 jeung 145,5 juta taun ka tukang.Chaoyangsaurus milik Ceratopsia.Chaoyangsaurus, kawas sakabeh ceratopsians, éta utamana mangrupa hérbivora. Teu kawas loba dinosaurus séjén, Chaoyangsaurus geus dibahas dina sababaraha sumber saméméh publikasi resmi na.Ngaran munggaran anu dicitak nyaéta Chaoyoungosaurus, anu muncul dina buku panduan pikeun pameran musium Jepang, sareng mangrupikeun hasil tina transliterasi anu salah tina basa Cina kana alfabét Latin.

    Procompsognathus (FP-04)Tinjauan: Sato predator anu gancang sareng aktip, Procompsognathus, anu dingaranan Apatosaurus, sigana ngaburu kadal sareng serangga dina bungkus.Éta lumpat dina suku tukangna anu panjang, ngagunakeun buntutna pikeun kasaimbangan, sareng nganggo suku hareup anu pondok pikeun nyekel mangsa sareng nganteurkeun kana sungutna.Cicing di Éropa dina Ahir Triasik.Panjangna 1,2 méter, Procompsognathus ngagaduhan beuheung sareng buntut anu panjang.Vertebra cervical maranéhanana éta pondok tur heavier ti pamadegan Diplodocus, sarta tulang suku maranéhanana éta kuat tur leuwih panjang batan Diplodocus.

    Herrerasaurus(FP-05)Tinjauan: Herrerasaurus éta genus dinosaurus saurischian ti jaman Triasik Ahir.Genus ieu mangrupikeun salah sahiji dinosaurus pangheubeulna tina catetan fosil.Sadaya fosil karnivora ieu kapanggih dina Formasi Ischigualasto umur Carnian (Ahir Triasik nurutkeun ICS, tanggal 231,4 juta taun ka tukang) di barat laut Argentina.Mangtaun-taun, klasifikasi Herrerasaurus henteu écés sabab dipikanyaho tina sésa-sésa anu fragmentary.Éta dihipotesiskeun janten theropoda basal, sauropodomorph basal, saurischian basal.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami