Custom sadaya model sasatoan pikeun museum kebon binatang jeung pihak tema

Ngaropea sagala model sasatoan pikeun museum kebon binatang jeung pihak tema, sato robotic artifisial magic jeung rides hiburan patali, sarta sagala rupa mahluk monster enchanted na ngalamun dijieun pikeun berinteraksi sareng audiences.


  • model:AA-16, AA-17, AA-18, AA-19, AA-20
  • warna:Warna naon waé sayogi
  • ukuran:Ukuran hirup nyata atawa ukuran ngaropéa
  • pamayaran:T / T, Western Union.
  • Jumlah Pesanan Min.:1 Setél.
  • Waktos prosés:20-45 poé atawa gumantung kana kuantitas urutan sanggeus mayar.
  • Rincian produk

    Tag produk

    PANJELASAN PRODUK

    Sora:Sora sasatoan saluyu atawa adat sora séjénna.

    Gerakan:

    1. sungut muka jeung nutup sinkron jeung sora;

    2. Sirah pindah ka kénca ka katuhu;

    3. Beuheung pindah ka luhur ka handap;

    4. Langkung seueur gerakan tiasa disaluyukeun. (Gerakan tiasa disaluyukeun dumasar kana jinis sato, ukuran sareng sarat konsumén.)

    Modeu kontrol:Infrabeureum Self-akting Atawa operasi Manual

    Sertipikat:CE, SGS

    Pamakéan:Atraksi jeung promosi.(taman hiburan, taman tema, musium, tempat kaulinan, plaza kota, mall balanja jeung tempat indoor / outdoor lianna.)

    kakuatan:110 / 220V, AC, 200-2000W.

    Colokkeun:Euro colokan, Standar Britania / SAA / C-UL.(gumantung kana standar nagara anjeun).

    TINJAUAN PRODUK

    Drum Panda (AA-16)Tinjauan: Panda mangrupa spésiés biruang éndemik Cina.Ieu dicirikeun ku jas hideung-bodas kandel sarta awak rotund.Ngaran "panda raksasa" kadang dipaké pikeun ngabédakeun tina panda beureum, a musteloid tatangga.Sanaos kalebet kana ordo Carnivora, panda raksasa mangrupikeun folivore, kalayan pucuk awi sareng daun langkung ti 99% tina diet na.Panda raksasa di alam liar aya kalana bakal ngahakan jukut séjén, tubers liar, atawa malah daging dina bentuk manuk, rodénsia, atawa carrion.Dina inguan, maranéhna bisa nampa madu, endog, lauk, ubi, daun shrub, jeruk, atawa cau sapanjang kalawan kadaharan husus disiapkeun.

    Panda(AA-17)Tinjauan: Panda raksasa cicing di sababaraha pagunungan di Cina tengah, utamina di Sichuan, tapi ogé di tatangga Shaanxi sareng Gansu.Salaku hasil tina tatanén, déforestasi, sarta ngembangkeun séjén, panda buta geus diusir kaluar ti wewengkon dataran handap tempat eta pernah hirup, sarta mangrupakeun spésiés rentan-reliant konservasi. Dina 2016, IUCN reclassified spésiésna tina "kaancam". ka "rentan", negeskeun usaha-usaha salami dasawarsa pikeun nyalametkeun panda.Dina Juli 2021, otoritas Cina ogé ngaklasifikasikeun panda raksasa salaku rentan tinimbang kaancam.

    Panda (AA-18)Tinjauan: Kecap panda diinjeum kana basa Inggris tina basa Perancis, tapi can kapanggih katerangan konklusif ngeunaan asal-usul kecap panda Perancis. Ti kumpulan tulisan Cina pangheubeulna, basa Cina geus méré biruang 20 ngaran béda. Dina loba heubeul. sumberna, ngaran "panda" atawa "panda umum" nujul kana panda beureum kirang dipikawanoh, sahingga merlukeun citakan "raksasa" jeung "leuwih leutik / beureum" awalan di hareup ngaran.Malah dina taun 2013, Encyclopædia Britannica masih ngagunakeun "panda raksasa" atawa "beruang panda" pikeun biruang.tur saukur "panda" pikeun panda beureum.

    Orangutan (AA-19)Tinjauan: Orangutan mangrupikeun kera hébat asli di leuweung hujan Indonesia sareng Malaysia.Ayeuna aranjeunna kapanggih ngan di bagian Kalimantan jeung Sumatra, tapi salila Pleistocene aranjeunna ranged sakuliah Asia Tenggara jeung Cina Kidul.Paling arboreal tina kera hébat, orangutan méakkeun lolobana waktu maranéhanana dina tatangkalan.Aranjeunna mibanda panangan panjang proporsional jeung suku pondok, sarta boga bulu coklat beureum saulas nutupan awakna.Lalaki sawawa dominan ngamekarkeun hampang pipi has atawa flanges sarta nelepon panjang nu metot bikang sarta nyingsieunan saingan.

    Kura-kura (AA-20)Tinjauan: Kura-kura nyaéta réptil kulawarga Testudinidae tina ordo Testudines.Maranéhna utamana dibédakeun ti kuya séjén ku ayana éksklusif di darat, sedengkeun loba spésiés kuya séjén sahenteuna sawaréh akuatik.Kawas kuya sejenna, kuya boga cangkang ngajaga tina predasi sarta ancaman lianna.Tortoises bisa rupa-rupa ukuran jeung sababaraha spésiés, aranjeunna biasana sato diurnal kalawan tendencies janten crepuscular gumantung kana hawa ambient.Aranjeunna umumna sato reclusive.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami