Kebon Binatang Models Supply Animatronic Sato Produk

Modél sasatoan kebon binatang adat, Modél animatronik adat, Modél anima taman tema sapertos modél macan, modél singa, modél gajah, Kadal Biru mangrupikeun produsén seni jieunan anu ditujukeun pikeun nyandak atraksi animatronik téma anjeun tina konsepsi dugi ka réngsé.


  • model:AA-01, AA-02, AA-03, AA-04, AA-05, AA-06
  • warna:Warna naon waé sayogi
  • ukuran:Ukuran hirup nyata atawa ukuran ngaropéa
  • pamayaran:T / T, Western Union.
  • Jumlah Pesanan Min.:1 Setél.
  • Waktos prosés:20-45 poé atawa gumantung kana kuantitas urutan sanggeus mayar.
  • Rincian produk

    Tag produk

    PANJELASAN PRODUK

    Sora:Sora sasatoan saluyu atawa adat sora séjénna.

    Gerakan:

    1. sungut muka jeung nutup sinkron jeung sora;

    2. Sirah pindah ka kénca ka katuhu;

    3. Beuheung pindah ka luhur ka handap;

    4. Panon kedip-kedip;

    4.5 Forelimbs gerak;

    5. engapan beuteung;

    6. Buntut ngayun;

    7. Langkung seueur gerakan tiasa disaluyukeun.(Gerakanna tiasa disaluyukeun dumasar kana jinis sato, ukuran sareng sarat konsumén.)

    Modeu kontrol:Infrabeureum Self-akting Atawa operasi Manual

    Sertipikat:CE, SGS

    Pamakéan:Atraksi jeung promosi.(taman hiburan, taman tema, musium, tempat kaulinan, plaza kota, mall balanja jeung tempat indoor / outdoor lianna.)

    kakuatan:110 / 220V, AC, 200-2000W.

    Colokkeun:Euro colokan, Standar Britania / SAA / C-UL.(gumantung kana standar nagara anjeun).

    TINJAUAN PRODUK

    Singa (AA-01)Tinjauan: Singa mangrupikeun ucing ageung tina genus Panthera pituin Afrika sareng India.Mibanda otot, awak jero-chested, pondok, sirah rounded, ceuli buleud, sarta tuft buluan di tungtung buntut na.singa jalu sawawa leuwih badag batan bikang sarta boga mane nonjol.Ieu spésiés sosial, ngabentuk grup disebut prides.Kareueus singa diwangun ku sababaraha lalaki sawawa, bikang anu aya hubunganana, sareng anakna.Grup singa bikang biasana moro babarengan, ngamangsa lolobana ungulates badag.Singa mangrupikeun prédator puncak sareng batu konci.

    Singa (AA-02)Tinjauan: Singa nyaéta ucing muscular, jero-chested jeung pondok, sirah rounded, beuheung ngurangan jeung Ceuli buleud.Buluna béda-béda warnana ti buff terang dugi ka kulawu pérak, beureum konéng sareng coklat poék.Warna-warna bagian handapna biasana langkung terang.Singa anu anyar lahir ngagaduhan bintik-bintik poék, anu luntur nalika anakna dugi ka dewasa, sanaos bintik-bintik samar sering tiasa katingali dina suku sareng bagian handap.Singa mangrupikeun hiji-hijina anggota kulawarga ucing anu nunjukkeun dimorfisme seksual anu jelas.Jalu boga huluna lega sarta mane nonjol anu tumuwuh ka handap tur ka tukang nutupan lolobana sirah, beuheung, taktak, jeung dada.

    Singa Beureum (AA-03)Tinjauan: Sanaos panyabab turunna henteu kahartos sapinuhna, leungitna habitat sareng konflik sareng manusa mangrupikeun panyabab anu paling dipikaresep.Salah sahiji simbol sato anu paling dipikawanoh lega dina budaya manusa, singa geus sacara éksténsif digambarkeun dina patung jeung lukisan, dina umbul nasional, sarta dina film kontemporer jeung sastra.Singa geus diteundeun di menageries saprak jaman Kakaisaran Romawi sarta geus spésiés konci ditéang keur paméran di kebon zoological sakuliah dunya saprak ahir abad ka-18.

    Lodaya (AA-04)Tinjauan: Lodaya mangrupikeun spésiés ucing anu hirup panggedéna.Paling dipikawanoh pikeun stripes nangtung poék na dina bulu jeruk jeung underside bodas.Prédator puncak, utamina ngamangsa ungulates sapertos kijang sareng babi hutan.Téritorial jeung umumna mangrupa prédator solitér tapi sosial, merlukeun wewengkon badag contiguous habitat, nu ngarojong sarat pikeun mangsa jeung asuhan turunan na.Anak macan cicing jeung indungna salila kira dua taun, tuluy jadi mandiri sarta ninggalkeun jajaran imah indungna pikeun ngadegkeun sorangan.

    Lodaya (AA-05)Tinjauan: Ti mimiti abad ka-20, populasi macan leungit sahenteuna 93% tina rentang bersejarah maranéhanana sarta geus extirpated ti Kulon jeung Asia Tengah, kapuloan Jawa jeung Bali, sarta di wewengkon badag Asia Tenggara jeung Kidul jeung Cina.Kiwari, rentang maung téh fragméntasi, manjang ti leuweung sedeng Siberia nepi ka leuweung subtropis jeung tropis di subcontinent India, Indocina jeung Sumatra.India ayeuna ngagaduhan populasi macan panggedéna.Alesan utama turunna populasi nyaéta karuksakan habitat.

    Lodaya (AA-06)Tinjauan: Macan boga awak muscular jeung forelimbs kuat, sirah badag sarta buntut anu ngeunaan satengah panjang awakna.Pelagena padet sareng beurat, sareng warnana beda-beda antara nuansa oranyeu sareng coklat kalayan daérah véntral bodas sareng garis-garis hideung nangtung anu khas;pola anu unik dina unggal individu.Lodaya mangrupikeun salah sahiji megafauna karismatik anu paling dikenal sareng populer di dunya.Ieu diulas nonjol dina mitologi kuna jeung folklore budaya sapanjang rentang bersejarah na.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami