Taman Hiburan Dinosaurus Electric Rides

Hiburan Dinosaurus Electric Rides, Hiburan Dinosaurus Ride Parasaurolophus,, Hiburan Dinosaurus Ride, hiburan numpak, dinosaurus rides, Blue Kadal mangrupakeun produsén profésional kostum dinosaurus, patung fiberglass jeung produk taman tema, Kami geus mantuan klien finalize puluhan taman.


  • model:AR-17, AR-18, AR-19, AR-20, AR-21
  • warna:Warna naon waé sayogi
  • ukuran:Ukuran naon waé sayogi.Panjang produk diukur ku vertebra;Jangkungna kanggo rujukan, éta béda pikeun modél anu béda.
  • pamayaran:Kartu kiridit, L / C, T / T, Western Union.
  • Jumlah Pesanan Min.:1 Setél.
  • Waktos prosés:20-45 poé atawa gumantung kana kuantitas urutan sanggeus mayar.
  • Rincian produk

    Tag produk

    PANJELASAN PRODUK

    Sora:Dinosaurus ngagorowok sareng sora napas.

    Gerakan:

    1. sungut muka jeung nutup nyingkronkeun jeung sora.

    2. Panon kiceup.

    3. Beuheung luhur jeung ka handap-kénca ka katuhu.

    4. Sirah ka luhur jeung ka handap-kénca ka katuhu.

    5. Forelimbs pindah.

    6. Dada naék/turun pikeun niru napas.

    7. Buntut ngayun.

    8. Awak hareup luhur jeung handap-kénca ka katuhu.

    9. Semprotan haseup.(Putuskeun tindakan mana anu dianggo dumasar kana ukuran produk.)

    Modeu kontrol:Sensor Infrabeureum, Kadali Jauh, Token koin dioperasikeun, Disesuaikeun jsb.

    Sertipikat:CE, SGS

    Pamakéan:Atraksi jeung promosi.(taman hiburan, taman tema, musium, tempat kaulinan, plaza kota, mall balanja jeung tempat indoor / outdoor lianna.)

    kakuatan:110 / 220V, AC, 200-2000W.

    Colokkeun:Euro colokan, Standar Britania / SAA / C-UL.(gumantung kana standar nagara anjeun).

    Fitur:Beda antara Hiburan Rides jeung Produk animatronic nyaéta interaksi, Hiburan Rides bisa ridden, tapi produk animatronic ngan bisa lalajo, sabab Hiburan Rides ngaronjatkeun stabilitas struktur dina dasar produk animatronic, nyieun pigura baja pohara kuat sarta bisa tahan The beurat jalma ogé dilengkepan sadel pikeun jalma diuk dina.

    ALIRAN KERJA

    Bagan alur produksi

    1. kotak kontrol: Mandiri dimekarkeun kotak kontrol generasi kaopat.

    2. Pigura mékanis: Stainless steel sarta motor brushless geus dipaké pikeun nyieun dinosaurus salila sababaraha taun.Unggal pigura mékanis dinosaurus bakal terus-terusan sarta operasional diuji pikeun minimum 24 jam saméméh prosés modeling dimimitian.

    3. Modeling: High density busa ensures model Sigana na karasaeun tina kualitas pangluhurna.

    4. Ukiran: Profesional ukiran Masters gaduh leuwih ti 10 taun pangalaman.Aranjeunna nyiptakeun proporsi awak dinosaurus anu sampurna dumasar kana kerangka dinosaurus sareng data ilmiah.Tunjukkeun ka sémah anjeun kumaha jaman Triassic, Jurassic sareng Cretaceous leres-leres katingalina!

    5. Lukisan: Lukisan master bisa cet dinosaurus nurutkeun sarat customer urang.Mangga nyadiakeun sagala desain

    6. Tés ahir: Unggal dinosaurus ogé bakal terus dioperasikeun nguji hiji poé saméméh pengiriman barang.

    7. Packing: kantong gelembung ngajaga dinosaurus ti ngaruksak.PP pilem ngalereskeun kantong gelembung.Unggal dinosaurus bakal dibungkus sacara saksama sareng difokuskeun ngajaga panon sareng sungut.

    8.Shipping: Chongqing, Shenzhen, Shanghai, Qingdao, Guangzhou, jsb.Kami nampi darat, udara, angkutan laut sareng angkutan multimodal internasional.

    9.On-situs Instalasi: Urang bakal ngirim insinyur ka tempat customer pikeun masang dinosaurus.

    BAHAN UTAMA

    1. Batu jieunan Fiberglass;2. Panyatur;3. Kadali jauh;4. Sadel;5. kotak kontrol;6. Tangga fiberglass;7. Pamilih koin;8. QR kode

    Produk numpak

    PS: Dina raraga nyieun perenah produk kasampak leuwih warni, urang ogé bisa nyadiakeun leuwih produk ngarojong, kayaning turf jieunan, pager leutik, tutuwuhan jieunan, lawon tukang jieunan, LED susunan lampu na ladders tina wangun béda.

    Desain

    TINJAUAN PRODUK

    Tunggang Kuda (AR-17)Tinjauan: Horse Ride mangrupikeun produk hiburan anu populer di taman tema sato.Sakumaha urang terang, kuda parantos dijinakkan ku manusa ti mimiti puluhan rébu taun ka pengker, janten kuda mangrupikeun réréncangan anu saé pikeun manusa, ku sabab éta dipikacinta ku jalma.Kusabab kuda hirup anu bahaya, Horse Ride dijieun pikeun ngidinan barudak ngalaman kabagjaan nunggang.Henteu ngan éta pisan aman, tapi ogé sagemblengna controllable, sahingga hiji produk indispensable pikeun taman hiburan atawa aula pangalaman sato.

    Tunggang Kuda (AR-18)Tinjauan: Horse Ride mangrupikeun produk hiburan anu populer di taman tema sato.Sakumaha urang terang, kuda parantos dijinakkan ku manusa ti mimiti puluhan rébu taun ka pengker, janten kuda mangrupikeun réréncangan anu saé pikeun manusa, ku sabab éta dipikacinta ku jalma.Kusabab kuda hirup anu bahaya, Horse Ride dijieun pikeun ngidinan barudak ngalaman kabagjaan nunggang.Henteu ngan éta pisan aman, tapi ogé sagemblengna controllable, sahingga hiji produk indispensable pikeun taman hiburan atawa aula pangalaman sato.

    Zebra Ride (AR-19)Tinjauan: Zebra Ride mangrupikeun versi zebra anu tiasa ditunggangi.Zebra sorangan rada misterius, sabab teu kungsi dijinakkan ku manusa sarta salawasna hirup jauh ti manusa.Aya garis-garis anu éndah dina awakna, ku kituna seueur jalma anu resep pisan ka zebra.panasaran.Zebra Ride henteu ngan bisa nyugemakeun rasa panasaran jalma, tapi ogé ngidinan jalma pikeun ngarasakeun peculiarity of zebras ti jarak pondok.Ngaliwatan ngolah seni, zebra tiasa asup kana kahirupan masarakat sareng masihan terang langkung seueur ngeunaan éta sareng janten akrab sareng éta.

    Tunggang Gajah (AR-20)Tinjauan: Elephant Ride mangrupikeun gajah anu tiasa ditunggangi.Gajah mangrupikeun simbol suci di nagara-nagara sapertos Asia Kidul, sapertos India.Di India, bangsawan kuna jeung kulawarga karajaan ngan mumpuni pikeun numpak gajah keur perjalanan.Dina sababaraha agama, gajah ogé ngagaduhan status anu luhur, biasana gunung dewa.Elephant Ride mangrupikeun produk hiburan anu diciptakeun pikeun nyugemakeun kapanasaran masarakat.Cai mibanda loba versi, kaasup bentuk gajah paling dasar, sarta versi kalawan loba hiasan ditambahkeun sangkan eta leuwih solemn tur euyeub.

    Tunggang Macan (AR-21)Tinjauan: Tiger Ride, sakumaha nami nunjukkeun, nyaéta macan anu tiasa ditunggangi.Salaku raja leuweung, maung geus salawasna jadi lambang galak sarta dipikacinta ku loba budak.Lamun barudak bisa naek macan, maranéhna bakal ngarasa pisan maksakeun jeung senang.Tiger Ride tiasa ditingali di seueur taman tema sato kusabab popularitasna.Sacara umum, aya tilu jinis Tiger Ride.Jinis kahiji nyaéta produk anu ngagunakeun bulu jieunan.Pangaruh produk ieu realistis pisan, tapi ngan ukur tiasa disimpen di jero ruangan, sabab penampilanna henteu tiasa baseuh.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami