Ukuran nyata Animatronic Dinosaurus Equipment T Rex Modél

Badag T-Rex Patung Kahirupan Ukuran Museum Quality.Patung Dinosaurus Tyrannosaurous Rex ieu mangrupikeun bagian tina koleksi dinosaurus ukuran hirup urang.Pikeun model custom T Rex kalawan gerakan, mangga ngahubungan kami: Blue Kadal, produsén profésional ti dinosaurus simulasi jeung sato simulated.


  • model:AD-06, AD-07, AD-08, AD-09
  • warna:Warna naon waé sayogi
  • ukuran:Ukuran hirup nyata atawa ukuran ngaropéa
  • pamayaran:T / T, Western Union.
  • Jumlah Pesanan Min.:1 Setél.
  • Waktos prosés:20-45 poé atawa gumantung kana kuantitas urutan sanggeus mayar.
  • Rincian produk

    Tag produk

    PANJELASAN PRODUK

    Sora:Dinosaurus ngagorowok sareng sora napas.

    Gerakan: 

    1. sungut muka jeung nutup nyingkronkeun jeung sora.

    2. Panon kiceup.

    3. Beuheung gerak luhur jeung ka handap.

    4. Sirah pindah ka kénca ka katuhu.

    5. Forelimbs pindah.

    6. Beuteung engapan.

    7. Buntut ngayun.

    8. Awak hareup luhur jeung ka handap.

    9. Semprotan haseup.

    10. Wings flap.(Putusan gerakan mana anu bakal dianggo dumasar kana ukuran produk.)

    Modeu kontrol:Sensor Infrabeureum, Kadali Jauh, Token koin dioperasikeun, Disesuaikeun jsb.

    Sertipikat:CE, SGS

    Pamakéan:Atraksi jeung promosi.(taman hiburan, taman tema, musium, tempat kaulinan, plaza kota, mall balanja jeung tempat indoor / outdoor lianna.)

    kakuatan:110 / 220V, AC, 200-2000W.

    Colokkeun:Euro colokan, Standar Britania / SAA / C-UL.(gumantung kana standar nagara anjeun).

    TINJAUAN PRODUK

    T-Rex (AD-06)Tinjauan: Élmuwan geus ngahasilkeun rupa-rupa speed maksimum ngajalankeun mungkin pikeun Tyrannosaurus: lolobana sabudeureun 9 méter per detik (32 km / h; 20 mph), tapi low salaku 4,5-6,8 méter per detik (16-24 km / h; 10–15 mph) jeung saluhur 20 méter per detik (72 km/h; 45 mph), sanajan ngajalankeun laju ieu pisan teu mungkin.Tyrannosaurus éta karnivora gede pisan jeung beurat jadi teu mungkin ngajalankeun pisan gancang pisan dibandingkeun theropoda séjén kawas Carnotaurus atawa Giganotosaurus.

    T-Rex (AD-07)Tinjauan: Kalolobaan paleontologists narima yén Tyrannosaurus éta duanana mangrupa predator aktif sarta scavenger kawas paling karnivora badag.Sajauh karnivora panggedena di lingkunganana, T. rex paling dipikaresep mangrupa prédator puncak, preying kana hadrosaurs, hérbivora Armored kawas ceratopsians na ankylosaurs, sarta kamungkinan sauropoda.Hiji studi di 2012 ku élmuwan manggihan yén Tyrannosaurus miboga kacamatan pangkuatna tina sagala sato terestrial nu kungsi hirup, manggihan hiji Tyrannosaurus sawawa bisa geus exerted 35.000 mun 57.000 N (7.868 mun 12.814 lbf) gaya dina huntu tukang.

    Kepala T-Rex (AD-08)Tinjauan: Aya sababaraha bukti yén tyrannosaurus sahenteuna aya kalana kanibalistik.Tyrannosaurus sorangan gaduh bukti kuat anu nunjukkeun yén éta tiasa kanibal dina sahenteuna kapasitas scavenging dumasar kana tanda huntu dina tulang suku, humerus, sareng metatarsal tina hiji spésimen.Bukti anu dikumpulkeun tina spésimén nunjukkeun paripolah dahar oportunistik dina tyrannosaurids anu cannibalize anggota spésiésna sorangan.élmuwan nalungtik sababaraha spésimén Tyrannosaurus kalawan tanda huntu dina tulang, alatan genus sarua.

    T-Rex (AD-09)Tinjauan: Sanaos teu aya bukti langsung ngeunaan Tyrannosaurus ngagedekeun budakna (jarangna fosil Tyrannosaurus juvenile sareng sayangna parantos ngantepkeun panaliti ngaduga), éta parantos diusulkeun ku sababaraha anu sapertos baraya pangdeukeutna, archosaurs modern (manuk sareng buaya) Tyrannosaurus tiasa. geus ditangtayungan jeung fed anak na.Buaya sareng manuk sering diusulkeun ku sababaraha ahli paleontologi janten analog modern pikeun ngasuh dinosaurus.Bukti langsung kabiasaan kolot aya dina dinosaurus séjén sapertos Maiasaura peeblesorum, dinosaurus munggaran anu kapanggih pikeun ngagedekeun anakna.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami