Hiburan Rides pikeun dino aranjeunna kagiatan taman

Kadal Biru Zigong mangrupikeun salah sahiji produsén alat peraga Animatronic Creatures di Zigong China, produsén seni jieunan seni anu ditujukeun pikeun nyandak atraksi animatronik bertema anjeun tina konsepsi dugi ka réngsé.


  • model:AR-09, AR-10, AR-11, AR-12, AR-13, AR-14
  • warna:Warna naon waé sayogi
  • ukuran:Ukuran naon waé sayogi.Panjang produk diukur ku vertebra;Jangkungna kanggo rujukan, éta béda pikeun modél anu béda.
  • pamayaran:Kartu kiridit, L / C, T / T, Western Union.
  • Jumlah Pesanan Min.:1 Setél.
  • Waktos prosés:20-45 poé atawa gumantung kana kuantitas urutan sanggeus mayar.
  • Rincian produk

    Tag produk

    PANJELASAN PRODUK

    Sora:Dinosaurus ngagorowok sareng sora napas.

    Gerakan:

    1. sungut muka jeung nutup nyingkronkeun jeung sora.

    2. Panon kiceup.

    3. Beuheung luhur jeung ka handap-kénca ka katuhu.

    4. Sirah ka luhur jeung ka handap-kénca ka katuhu.

    5. Forelimbs pindah.

    6. Dada naék/turun pikeun niru napas.

    7. Buntut ngayun.

    8. Awak hareup luhur jeung handap-kénca ka katuhu.

    9. Cai nyemprot.10.Semprotan haseup.(Putuskeun tindakan mana anu dianggo dumasar kana ukuran produk.)

    Modeu kontrol:Sensor Infrabeureum, Remote Control, Otomatis, Token koin dioperasikeun, Tombol, Touch sensing, ngaropéa jsb.

    Sertipikat:CE, SGS

    Pamakéan:Atraksi jeung promosi.(taman hiburan, taman tema, musium, tempat kaulinan, plaza kota, mall balanja jeung tempat indoor / outdoor lianna.)

    kakuatan:110 / 220V, AC, 200-2000W.

    Colokkeun:Euro colokan, Standar Britania / SAA / C-UL.(gumantung kana standar nagara anjeun).

    Fitur:Beda antara Hiburan Rides jeung Produk animatronic nyaéta interaksi, Hiburan Rides bisa ridden, tapi produk animatronic ngan bisa lalajo, sabab Hiburan Rides ngaronjatkeun stabilitas struktur dina dasar produk animatronic, nyieun pigura baja pohara kuat sarta bisa tahan The beurat jalma ogé dilengkepan sadel pikeun jalma diuk dina.

    ALIRAN KERJA

    Bagan alur produksi

    1. kotak kontrol: Mandiri dimekarkeun kotak kontrol generasi kaopat.

    2. Pigura mékanis: Stainless steel sarta motor brushless geus dipaké pikeun nyieun dinosaurus salila sababaraha taun.Unggal pigura mékanis dinosaurus bakal terus-terusan sarta operasional diuji pikeun minimum 24 jam saméméh prosés modeling dimimitian.

    3. Modeling: High density busa ensures model Sigana na karasaeun tina kualitas pangluhurna.

    4. Ukiran: Profesional ukiran Masters gaduh leuwih ti 10 taun pangalaman.Aranjeunna nyiptakeun proporsi awak dinosaurus anu sampurna dumasar kana kerangka dinosaurus sareng data ilmiah.Tunjukkeun ka sémah anjeun kumaha jaman Triassic, Jurassic sareng Cretaceous leres-leres katingalina!

    5. Lukisan: Lukisan master bisa cet dinosaurus nurutkeun sarat customer urang.Mangga nyadiakeun sagala desain

    6. Tés ahir: Unggal dinosaurus ogé bakal terus dioperasikeun nguji hiji poé saméméh pengiriman barang.

    7. Packing: kantong gelembung ngajaga dinosaurus ti ngaruksak.PP pilem ngalereskeun kantong gelembung.Unggal dinosaurus bakal dibungkus sacara saksama sareng difokuskeun ngajaga panon sareng sungut.

    8.Shipping: Chongqing, Shenzhen, Shanghai, Qingdao, Guangzhou, jsb.Kami nampi darat, udara, angkutan laut sareng angkutan multimodal internasional.

    9.On-situs Instalasi: Urang bakal ngirim insinyur ka tempat customer pikeun masang dinosaurus.

    BAHAN UTAMA

    1. Batu jieunan Fiberglass;2. Panyatur;3. Kadali jauh;4. Sadel;5. kotak kontrol;6. Tangga fiberglass;7. Pamilih koin;8. QR kode

    Produk numpak

    PS: Dina raraga nyieun perenah produk kasampak leuwih warni, urang ogé bisa nyadiakeun leuwih produk ngarojong, kayaning turf jieunan, pager leutik, tutuwuhan jieunan, lawon tukang jieunan, LED susunan lampu na ladders tina wangun béda.

    Desain

    TINJAUAN PRODUK

    Kartun Dinosaurus Ride (AR-09)Tinjauan: Cartoon Dinosaur Ride mangrupikeun produk hiburan anu ngagambar kartun dinosaurus.Sababaraha dinosaurus anu langkung populer, sapertos Tyrannosaurus, Triceratops, Brachiosaurus, Parasaurolophus, populer pisan, janten barudak ogé hoyong ningali karakter kartunna.Dinosaurus kartun ieu populer pisan, aranjeunna gaduh penampilan anu lucu, langkung cocog pikeun proporsi awak barudak, henteu ageung teuing, gampang maén barudak leutik.Dinosaurus ieu sering dipasangkeun sareng pepelakan jieunan supados warnana langkung pikaresepeun sareng narik perhatian barudak.

    Kartun Dinosaurus Ride (AR-10)Tinjauan: Cartoon Dinosaur Ride mangrupikeun produk hiburan anu ngagambar kartun dinosaurus.Sababaraha dinosaurus anu langkung populer, sapertos Tyrannosaurus, Triceratops, Brachiosaurus, Parasaurolophus, populer pisan, janten barudak ogé hoyong ningali karakter kartunna.Dinosaurus kartun ieu populer pisan, aranjeunna gaduh penampilan anu lucu, langkung cocog pikeun proporsi awak barudak, henteu ageung teuing, gampang maén barudak leutik.Dinosaurus ieu sering dipasangkeun sareng pepelakan jieunan supados warnana langkung pikaresepeun sareng narik perhatian barudak.

    Kartun Dinosaurus Ride (AR-11)Tinjauan: Cartoon Dinosaur Ride mangrupikeun produk hiburan anu ngagambar kartun dinosaurus.Sababaraha dinosaurus anu langkung populer, sapertos Tyrannosaurus, Triceratops, Brachiosaurus, Parasaurolophus, populer pisan, janten barudak ogé hoyong ningali karakter kartunna.Dinosaurus kartun ieu populer pisan, aranjeunna gaduh penampilan anu lucu, langkung cocog pikeun proporsi awak barudak, henteu ageung teuing, gampang maén barudak leutik.Dinosaurus ieu sering dipasangkeun sareng pepelakan jieunan supados warnana langkung pikaresepeun sareng narik perhatian barudak.

    Kartun Dinosaurus Ride (AR-12)Tinjauan: Cartoon Dinosaur Ride mangrupikeun produk hiburan anu ngagambar kartun dinosaurus.Sababaraha dinosaurus anu langkung populer, sapertos Tyrannosaurus, Triceratops, Brachiosaurus, Parasaurolophus, populer pisan, janten barudak ogé hoyong ningali karakter kartunna.Dinosaurus kartun ieu populer pisan, aranjeunna gaduh penampilan anu lucu, langkung cocog pikeun proporsi awak barudak, henteu ageung teuing, gampang maén barudak leutik.Dinosaurus ieu sering dipasangkeun sareng pepelakan jieunan supados warnana langkung pikaresepeun sareng narik perhatian barudak.

    Kartun Dinosaurus Ride (AR-13)Tinjauan: Cartoon Dinosaur Ride mangrupikeun produk hiburan anu ngagambar kartun dinosaurus.Sababaraha dinosaurus anu langkung populer, sapertos Tyrannosaurus, Triceratops, Brachiosaurus, Parasaurolophus, populer pisan, janten barudak ogé hoyong ningali karakter kartunna.Dinosaurus kartun ieu populer pisan, aranjeunna gaduh penampilan anu lucu, langkung cocog pikeun proporsi awak barudak, henteu ageung teuing, gampang maén barudak leutik.Dinosaurus ieu sering dipasangkeun sareng pepelakan jieunan supados warnana langkung pikaresepeun sareng narik perhatian barudak.

    Kartun Dinosaurus Ride (AR-14)Tinjauan: Cartoon Dinosaur Ride mangrupikeun produk hiburan anu ngagambar kartun dinosaurus.Sababaraha dinosaurus anu langkung populer, sapertos Tyrannosaurus, Triceratops, Brachiosaurus, Parasaurolophus, populer pisan, janten barudak ogé hoyong ningali karakter kartunna.Dinosaurus kartun ieu populer pisan, aranjeunna gaduh penampilan anu lucu, langkung cocog pikeun proporsi awak barudak, henteu ageung teuing, gampang maén barudak leutik.Dinosaurus ieu sering dipasangkeun sareng pepelakan jieunan supados warnana langkung pikaresepeun sareng narik perhatian barudak.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami