Model T-Rex Dinosaurus Animatronik (AD-01-05)

Modél Tyrannosaurus Rex, Model Tyrannosaurus Rex, modél Tyrannosaurus Rex urang bakal parantos dianggo di seueur musium alam. SUE mangrupikeun rorongkong Tyrannosaurus Rex panggedéna sareng paling lengkep anu kantos kapendak.Pilarian langkung seueur ngeunaan naon anu urang tiasa diajar tina kahirupan sato ku ningali modél atanapi fosilna.


  • model:AD-01, AD-02, AD-03, AD-04, AD-05
  • warna:Warna naon waé sayogi
  • ukuran:Ukuran hirup nyata atawa ukuran ngaropéa
  • pamayaran:T / T, Western Union.
  • Jumlah Pesanan Min.:1 Setél.
  • Waktos prosés:20-45 poé atawa gumantung kana kuantitas urutan sanggeus mayar.
  • Rincian produk

    Tag produk

    PANJELASAN PRODUK

    Sora:Dinosaurus ngagorowok sareng sora napas.

    Gerakan: 

    1. sungut muka jeung nutup nyingkronkeun jeung sora.

    2. Panon kiceup.

    3. Beuheung gerak luhur jeung ka handap.

    4. Sirah pindah ka kénca ka katuhu.

    5. Forelimbs pindah.

    6. Beuteung engapan.

    7. Buntut ngayun.

    8. Awak hareup luhur jeung ka handap.

    9. Semprotan haseup.

    10. Wings flap.(Putusan gerakan mana anu bakal dianggo dumasar kana ukuran produk.)

    Modeu kontrol:Sensor Infrabeureum, Kadali Jauh, Token koin dioperasikeun, Disesuaikeun jsb.

    Sertipikat:CE, SGS

    Pamakéan:Atraksi jeung promosi.(taman hiburan, taman tema, musium, tempat kaulinan, plaza kota, mall balanja jeung tempat indoor / outdoor lianna.)

    kakuatan:110 / 220V, AC, 200-2000W.

    Colokkeun:Euro colokan, Standar Britania / SAA / C-UL.(gumantung kana standar nagara anjeun).

    TINJAUAN PRODUK

    T-Rex (AD-01)OVERVIEW:Tyrannosaurus mangrupikeun genus dinosaurus theropoda ageung.Spésiés Tyrannosaurus rex (rex hartina "raja" dina basa Latin), mindeng disebut T. rex atawa colloquially T-Rex, mangrupa salah sahiji theropoda pangalusna digambarkeun.Tyrannosaurus hirup di sakuliah wewengkon nu kiwari kulon Amérika Kalér, dina naon lajeng hiji buana pulo katelah Laramidia.Tyrannosaurus miboga rentang leuwih lega ti tyrannosaurids lianna.Fosil kapanggih dina rupa-rupa formasi batuan anu asalna ti jaman Maastrichtian tina période Cretaceous Upper, 68 nepi ka 66 juta taun ka tukang.

    T-Rex (AD-02) Tinjauan: Kawas tyrannosaurids séjén, Tyrannosaurus éta hiji karnivora bipedal kalawan tangkorak masif saimbang ku panjang, buntut beurat.Relatif ka anggota awak tukang badag sarta kuat na, forelimbs of Tyrannosaurus éta pondok tapi unusually kuat pikeun ukuran maranéhanana, sarta maranéhanana geus dua digit clawed.Spésimén panglengkepna ukuranana nepi ka 12,3 méter (40 suku) panjangna, sanajan T. rex bisa tumuwuh nepi ka panjangna leuwih ti 12,3 m (40 ft), nepi ka 3,96 m (13 ft) jangkung di hips, sarta nurutkeun paling. modern perkiraan 6 metrik ton (6,6 ton pondok) nepi ka 8 métrik ton (8,8 ton pondok) dina beurat.

    T-Rex (AD-03)Tinjauan: Spésimén Tyrannosaurus rex ngawengku sababaraha nu skeletons ampir lengkep.Jaringan lemes sareng protéin parantos dilaporkeun dina sahenteuna salah sahiji spésimén ieu.Kelimpahan bahan fosil parantos ngamungkinkeun panalungtikan anu signifikan kana seueur aspék biologina, kalebet riwayat hirup sareng biomekanika.Kabiasaan dahar, fisiologi, sareng laju poténsial Tyrannosaurus rex mangrupikeun sababaraha topik perdebatan.Taksonomi na oge kontroversial, sabab sababaraha élmuwan nganggap Tarbosaurus bataar ti Asia jadi spésiés Tyrannosaurus kadua, sedengkeun nu sejenna mertahankeun Tarbosaurus mangrupakeun genus misah.

    T-Rex (AD-04)Tinjauan: Tyrannosaurus nyaéta genus tipe tina superfamili Tyrannosauroidea, kulawarga Tyrannosauridae, jeung subfamili Tyrannosaurinae;dina basa sejen éta standar ku nu paleontologists mutuskeun pikeun kaasup spésiés séjén dina grup sarua.Anggota subfamili tyrannosaurine séjén kaasup Daspletosaurus Amérika Kalér jeung Tarbosaurus Asia, nu duanana aya kalana geus sinonim jeung Tyrannosaurus. Tyrannosaurids anu sakali ilahar dianggap turunan ti theropoda badag saméméhna kayaning megalosaurs jeung carnosaurs.

    T-Rex (AD-05)Tinjauan: Salaku 2014, teu jelas lamun Tyrannosaurus éta endothermic ("haneut-blooded").Tyrannosaurus, kawas sabagéan ageung dinosaurus, parantos lami panginten gaduh métabolisme réptilia éctothermic ("berdarah tiis").T. rex sorangan diklaim geus endothermic ("haneut-blooded"), implying gaya hirup pisan aktif.Saprak harita, sababaraha paleontologists narékahan pikeun nangtukeun kamampuh Tyrannosaurus pikeun ngatur suhu awakna.Bukti histologis laju pertumbuhan tinggi dina T. rex ngora, comparable jeung pamadegan mamalia jeung manuk, bisa ngarojong hipotésis métabolisme tinggi.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami