Modél Velociraptor Dinosaurus Adat

Pikeun Modél Velociraptor Dinosaurus Adat, Blue Lizard Landscape Engineering Co, Ltd ngahususkeun dina desain, pamekaran, produksi sareng penjualan dinosaurus simulasi sareng sato simulasi.

"Kahirupan di bumi parantos aya salami ratusan juta taun sareng dinosaurus ngan ukur bagian tina éta, sareng kami mangrupikeun bagian anu langkung alit.Aranjeunna leres-leres nempatkeun urang dina sudut pandang.Pamanggih yén kahirupan di bumi aya 65 juta taun ka tukang.Ieu humbling.Kami kalakuan siga urang nyalira di dieu tapi henteu.Kami mangrupikeun bagian tina sistem anu rapuh anu diwangun ku sadaya mahluk hirup.
— Charlotte Lockwood


  • model:AD-10, AD-11, AD-12, AD-13, AD-14, AD-15
  • warna:Warna naon waé sayogi
  • ukuran:Ukuran hirup nyata atawa ukuran ngaropéa
  • pamayaran:T / T, Western Union.
  • Jumlah Pesanan Min.:1 Setél.
  • Waktos prosés:20-45 poé atawa gumantung kana kuantitas urutan sanggeus mayar.
  • Rincian produk

    Tag produk

    PANJELASAN PRODUK

    Sora:Dinosaurus ngagorowok sareng sora napas.

    Gerakan: 

    1. sungut muka jeung nutup nyingkronkeun jeung sora.

    2. Panon kiceup.

    3. Beuheung gerak luhur jeung ka handap.

    4. Sirah pindah ka kénca ka katuhu.

    5. Forelimbs pindah.

    6. Beuteung engapan.

    7. Buntut ngayun.

    8. Awak hareup luhur jeung ka handap.

    9. Semprotan haseup.

    10. Wings flap.(Putusan gerakan mana anu bakal dianggo dumasar kana ukuran produk.)

    Modeu kontrol:Sensor Infrabeureum, Kadali Jauh, Token koin dioperasikeun, Disesuaikeun jsb.

    Sertipikat:CE, SGS

    Pamakéan:Atraksi jeung promosi.(taman hiburan, taman tema, musium, tempat kaulinan, plaza kota, mall balanja jeung tempat indoor / outdoor lianna.)

    kakuatan:110 / 220V, AC, 200-2000W.

    Colokkeun:Euro colokan, Standar Britania / SAA / C-UL.(gumantung kana standar nagara anjeun).

    ALIRAN KERJA

    Prosés nyieun dinosaurus

    1. kotak kontrol: Mandiri dimekarkeun kotak kontrol generasi kaopat.
    2. Pigura mékanis: Stainless steel sarta motor brushless geus dipaké pikeun nyieun dinosaurus salila sababaraha taun.Unggal pigura mékanis dinosaurus bakal terus-terusan sarta operasional diuji pikeun minimum 24 jam saméméh prosés modeling dimimitian.
    3. Modeling: High density busa ensures model Sigana na karasaeun tina kualitas pangluhurna.
    4. Ukiran: Profesional ukiran Masters gaduh leuwih ti 10 taun pangalaman.Aranjeunna nyiptakeun proporsi awak dinosaurus anu sampurna dumasar kana kerangka dinosaurus sareng data ilmiah.Tunjukkeun ka sémah anjeun kumaha jaman Triassic, Jurassic sareng Cretaceous leres-leres katingalina!
    5. Lukisan: Lukisan master bisa cet dinosaurus nurutkeun sarat customer urang.Mangga nyadiakeun sagala desain
    6. Tés ahir: Unggal dinosaurus ogé bakal terus dioperasikeun nguji hiji poé saméméh pengiriman barang.
    7. Packing: kantong gelembung ngajaga dinosaurus ti ngaruksak.PP pilem ngalereskeun kantong gelembung.Unggal dinosaurus bakal dibungkus sacara saksama sareng difokuskeun ngajaga panon sareng sungut.
    8. Pengiriman barang: Chongqing, Shenzhen, Shanghai, Qingdao, Guangzhou, jsb.Kami nampi darat, udara, angkutan laut sareng angkutan multimodal internasional.
    9. Instalasi dina loka: Urang bakal ngirim insinyur ka tempat customer pikeun masang dinosaurus.

    TINJAUAN PRODUK

    Velociraptor (AD-10)Tinjauan: Velociraptor nyaéta genus dinosaurus theropoda dromaeosaurid anu hirup kira-kira 75 nepi ka 71 juta taun ka tukang salila bagian ahir Periode Cretaceous.Dua spésiés ayeuna dipikawanoh, sanajan batur geus ditugaskeun kaliwat.Spésiés tipena nyaéta V. mongoliensis;fosil spésiés ieu geus kapanggih di Mongolia.Spésiés kadua, V. osmolskae, dingaranan taun 2008 pikeun bahan tangkorak ti Inner Mongolia, Cina.Leuwih leutik batan dromaeosaurids séjén kawas Deinonychus jeung Achillobator, Velociraptor tapi babagi loba fitur anatomis sarua.

    Velociraptor (AD-11)Tinjauan: Velociraptor (umumna disingget jadi "raptor") nyaéta salah sahiji genera dinosaurus anu paling akrab ku masarakat umum kusabab peranna anu menonjol dina séri pilem Jurassic Park.Dina kahirupan nyata, kumaha oge, Velociraptor kira-kira saukuran turki, jauh leuwih leutik batan réptil anu jangkungna kira-kira 2 m (6+1⁄2 ft) jeung 80 kg (180 lb) anu ditingali dina film-film (anu dumasar kana anggota genus patali Deinonychus).Kiwari, Velociraptor geus dipikawanoh ku paleontologists, kalawan leuwih ti belasan skeletons fosil digambarkeun, lolobana dromaeosaurid sagala.

    Velociraptor (AD-12)Tinjauan: Dina mangsa ékspédisi Amérika Museum of Natural History ka Outer Mongolian Gobi Desert, dina 11 Agustus 1923 para élmuwan manggihan fosil Velociraptor munggaran nu dipikawanoh ku élmu: tangkorak nu remuk tapi lengkep, pakait jeung salah sahiji cakar toe kadua raptorial.Dina 1924, présidén musium nunjuk tangkorak jeung cakar (anu anjeunna dianggap asalna tina leungeun) salaku spésimen tipe genus anyar na, Velociraptor.Ngaran ieu diturunkeun tina kecap Latin velox ('swift') jeung raptor ('garong' atawa 'plonderer') jeung nujul kana sipat cursorial sato urang jeung diet karnivora.

    Velociraptor (AD-13)
    Modél: AD-13
    Warna: Warna naon waé sayogi
    Ukuran: Ti 1m nepi ka 60 m panjang, ukuran séjén ogé available.1-60m
    pamayaran: Kartu kiridit, L/C, T/T, Western Union.
    Min.Order Kuantitas: 1 Set.
    Waktos kalungguhan: 20-45 dinten atanapi gumantung kana kuantitas pesenan saatos mayar.

    Velociraptor (AD-14)Tinjauan: Velociraptor mangrupikeun anggota grup Eudromaeosauria, sub-grup turunan tina kulawarga Dromaeosauridae anu langkung ageung.Hal ieu mindeng disimpen dina subfamili sorangan, Velociraptorinae.Dina taksonomi filogenetik, Velociraptorinae biasana dihartikeun salaku "sadaya dromaeosaurus leuwih raket patalina jeung Velociraptor batan Dromaeosaurus".Sanajan kitu, klasifikasi dromaeosaurid kacida variatif.Asalna, subfamili Velociraptorinae didirikan ngan ukur ngandung Velociraptor.Analisis séjén mindeng kaasup genera séjén, biasana Deinonychus na Saurornitholestes, sarta leuwih anyar Tsaagan.

    Velociraptor (AD-15)Tinjauan: Velociraptor éta haneut-blooded ka sababaraha gelar, sabab merlukeun jumlah signifikan énergi pikeun moro.Sato modéren anu gaduh jas buluan atanapi buluan, sapertos Velociraptor, condong berdarah panas, sabab panutup ieu fungsina salaku insulasi.Sanajan kitu, laju tumuwuhna tulang dina dromaeosaurids jeung sababaraha manuk mimiti nyarankeun métabolisme leuwih sedeng, dibandingkeun jeung lolobana mamalia getih-panas modern jeung manuk.Kiwi téh sarupa jeung dromaeosaurids dina anatomi, tipe bulu, struktur tulang komo anatomi sempit tina passages nasal (biasana indikator konci métabolisme).


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami