Stasiun suplai hiji-eureun pikeun model sato kebon binatang

Stasion suplai one-stop pikeun model sasatoan kebon binatang, Blue Lizard mangrupikeun produsén seni jieunan anu ditujukeun pikeun nyandak atraksi animatronik bertema anjeun tina konsepsi dugi ka réngsé.


  • model:AA-11, AA-12, AA-13, AA-14, AA-15
  • warna:Warna naon waé sayogi
  • ukuran:Ukuran hirup nyata atawa ukuran ngaropéa
  • pamayaran:T / T, Western Union.
  • Jumlah Pesanan Min.:1 Setél.
  • Waktos prosés:20-45 poé atawa gumantung kana kuantitas urutan sanggeus mayar.
  • Rincian produk

    Tag produk

    PANJELASAN PRODUK

    Sora:Sora sasatoan saluyu atawa adat sora séjénna.

    Gerakan: 

    1. sungut muka jeung nutup sinkron jeung sora;

    2. Sirah pindah ka kénca ka katuhu;

    3. Beuheung pindah ka luhur ka handap;

    4. Beuteung engapan;

    5. Buntut ngayun;

    6. Langkung seueur gerakan tiasa disaluyukeun.(Gerakanna tiasa disaluyukeun dumasar kana jinis sato, ukuran sareng sarat konsumén.)

    Modeu kontrol:Infrabeureum Self-akting Atawa operasi Manual

    Sertipikat:CE, SGS

    Pamakéan:Atraksi jeung promosi.(taman hiburan, taman tema, musium, tempat kaulinan, plaza kota, mall balanja jeung tempat indoor / outdoor lianna.)

    kakuatan:110 / 220V, AC, 200-2000W.

    Colokkeun:Euro colokan, Standar Britania / SAA / C-UL.(gumantung kana standar nagara anjeun).

    TINJAUAN PRODUK

    Badak (AA-11)Tinjauan: Badak, biasa disingget jadi badak, mangrupa anggota tina salah sahiji tina lima spésiés nu masih aya (atawa sababaraha spésiés nu geus punah) tina ungulates ganjil-toed dina kulawarga Rhinocerotidae.Dua spésiés anu masih aya asalna ti Afrika, sareng tilu di Asia Kidul sareng Tenggara.Badak nyaéta sababaraha megafauna panggedéna anu sésana: sadayana beuratna sahenteuna hiji ton nalika dewasa.Badak dipaéhan ku pemburu pikeun tandukna, anu dibeuli sareng dijual di pasar hideung kalayan harga anu luhur, nyababkeun kalolobaan spésiés badak hirup dianggap kaancam punah.

    Oray (AA-12)Tinjauan: Oray téh manjang, tanpa anggota awak, réptil karnivora tina subordo Serpentes Kawas sakabeh squamates séjén, oray téh ectothermic, vertebrata amniote katutupan dina skala tumpang tindihna.Seueur spésiés oray gaduh tangkorak sareng sababaraha sendi langkung seueur tibatan karuhun kadalna, ngamungkinkeun aranjeunna ngelek mangsana langkung ageung tibatan sirahna kalayan rahang anu mobilitas pisan.Pikeun nampung awakna anu sempit, organ pasangan oray (sapertos ginjal) muncul hiji di hareup anu sanés, sareng sabagéan ageung ngagaduhan paru-paru anu fungsional.

    Kuda (AA-13)Tinjauan: Kuda téh mamalia domestik, toed-toed, hoofed.Manusa mimiti ngadoméstikasi kuda kira-kira 4000 SM, sarta doméstikasina dipercaya geus nyebar dina 3000 SM.Kuda diadaptasi pikeun ngajalankeun, sahingga eta gancang kabur prédator, possessing hiji rasa alus teuing kasaimbangan sarta respon gelut-atawa-hiber kuat. breeds Kuda sacara bébas dibagi kana tilu kategori dumasar kana temperament umum: sumanget "getih panas" kalawan speed na daya tahan;"getih tiis", kayaning draft kuda jeung sababaraha ponies, cocog pikeun slow, karya beurat.

    Jerapah (AA-14)Tinjauan: Jerapah nyaéta mamalia Afrika jangkung anu kagolong kana genus Giraffa, éta sato terestrial anu pangjangkungna sareng ruminansia panggedéna di Bumi.Ciri anu ngabédakeun utama jerapah nyaéta beuheung sareng sukuna anu panjang pisan, ossicone anu siga tanduk, sareng pola jaketna anu totol.Jerapah biasana nyicingan sabana jeung leuweung.Sumber pangan maranéhanana nyaéta daun, bungbuahan, jeung kembang tutuwuhan Woody, utamana spésiés akasia.Singa, macan tutul, dubuk belang, jeung anjing liar Afrika bisa ngamangsa jerapah.

    Kuda nil (AA-15)Tinjauan: Kuda nil, disebut ogé kuda nil, kuda nil biasa atawa kuda nil walungan, nyaéta mamalia badag, lolobana herbivora, semiakuatik jeung ungulate pituin sub-Sahara Afrika.Saatos gajah sareng badak, kuda nil mangrupikeun jinis mamalia darat panggedéna katilu sareng mangrupikeun artiodactyl darat anu paling beurat.Sanajan kasaruaan fisik maranéhanana jeung babi jeung ungulates malah-toed terestrial séjén, baraya hirup pangdeukeutna ti Hippopotamidae nyaéta cetacea (paus, lumba-lumba, porpoises, jsb), ti mana maranéhanana diverged ngeunaan 55 juta taun ka tukang.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami