Modél Sato Kebon Binatang Animatronic ngaropéa dina Simulasi Tinggi

Modél anima taman tema sapertos modél macan, modél singa, modél gajah, modél sasatoan kebon binatang Adat, Modél animatronik Adat, Kadal Biru mangrupikeun produsén seni jieunan anu ditujukeun pikeun nyandak atraksi animatronik bertema anjeun tina konsepsi dugi ka réngsé.


  • model:AA-07, AA-08, AA-09, AA-10
  • warna:Warna naon waé sayogi
  • ukuran:Ukuran hirup nyata atawa ukuran ngaropéa
  • pamayaran:Kartu kiridit, L / C, T / T, Western Union.
  • Jumlah Pesanan Min.:1 Setél.
  • Waktos prosés:20-45 poé atawa gumantung kana kuantitas urutan sanggeus mayar.
  • Rincian produk

    Tag produk

    PANJELASAN PRODUK

    Sound:Sora sasatoan saluyu atawa adat sora séjénna.

    Gerakan: 

    1. sungut muka jeung nutup sinkron jeung sora;

    2. Sirah pindah ka kénca ka katuhu;

    3. Beuheung pindah ka luhur ka handap;

    4. Panon kedip-kedip;

    4.5.Forelimbs gerak;

    5. engapan beuteung;

    6. Buntut ngayun;

    7. Langkung seueur gerakan tiasa disaluyukeun. (Gerakan tiasa disaluyukeun dumasar kana jinis sato, ukuran sareng sarat konsumén.)

    Modeu kontrol:Infrabeureum Self-akting Atawa operasi Manual

    Sertipikat:CE, SGS

    Pamakéan:Atraksi jeung promosi.(taman hiburan, taman tema, musium, tempat kaulinan, plaza kota, mall balanja jeung tempat indoor / outdoor lianna.)

    kakuatan:110 / 220V, AC, 200-2000W.

    Colokkeun:Euro colokan, Standar Britania / SAA / C-UL.(gumantung kana standar nagara anjeun).

    TINJAUAN PRODUK

    Gajah (AA-07)Tinjauan: Gajah mangrupikeun sato darat anu panggedéna.Tilu spésiés hirup ayeuna dipikawanoh: gajah rungkun Afrika, gajah leuweung Afrika, jeung gajah Asia.Éta mangrupikeun kelompok informal dina kulawarga proboscidean Elephantidae.Elephantidae nyaéta hiji-hijina kulawarga proboscideans anu salamet;anggota punah kaasup mastodons.Elephantidae ogé ngandung sababaraha grup anu geus punah, kaasup mammoth jeung gajah gading lempeng.Gajah Afrika gaduh ceuli anu langkung ageung sareng tonggongna kerung, sedengkeun gajah Asia gaduh ceuli anu langkung alit, sareng tonggongna gilig atanapi datar.

    Gajah Afrika (AA-08)Tinjauan: Gajah rungkun Afrika sareng gajah Asia kadaptar salaku kaancam punah sareng gajah leuweung Afrika anu kaancam kritis ku International Union for Conservation of Nature (IUCN).Salah sahiji ancaman pangbadagna pikeun populasi gajah nyaéta perdagangan gading, sabab sato diburu gading gadingna.Ancaman séjén pikeun gajah liar kalebet karusakan habitat sareng konflik sareng masarakat lokal.Gajah dipaké salaku sato gawé di Asia.Baheula, maranéhanana dipaké dina perang;kiwari, aranjeunna mindeng controversially ditunda tampilan di kebon binatang, atawa dieksploitasi keur hiburan di circuses.

    Kingkong(AA-09)Tinjauan: King Kong mangrupikeun monster pilem raksasa anu nyarupaan gorila, anu parantos muncul dina sagala rupa média ti saprak 1933. Anjeunna disebat The Eighth Wonder of the World, frasa anu biasa dianggo dina film.Penampilan kahijina nyaéta dina novélisasi pilem King Kong taun 1933 ti RKO Pictures, kalayan pilem éta ditayangkeun sakedik dua bulan saatosna.Saatos rilis awal sareng sékrési ulang salajengna, film nampi pujian universal. Karakter King Kong parantos janten salah sahiji ikon pilem anu paling kasohor di dunya, parantos ngainspirasi sababaraha sekuel, remake, spin-off, imitator, parodi, kartun. , buku, komik, vidéo kaulinan, wahana taman tema, sarta sandiwara panggung.

    Zebra (AA-10)Tinjauan: Zebra nyaéta kuda Afrika kalayan jas belang hideung-bodas anu khas.Zebra stripes datangna dina pola béda, unik pikeun tiap individu.Sababaraha téori geus diajukeun pikeun fungsi stripes ieu, kalawan paling bukti ngarojong aranjeunna salaku panghalang pikeun biting flies.Zebra nyicingan Afrika wétan jeung kidul sarta bisa kapanggih dina rupa-rupa habitat kayaning sabana, grasslands, leuweung, shrublands, jeung wewengkon pagunungan.Zebras utamana grazers sarta bisa subsist on vegetasi kualitas handap.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami