Dinosaurus pabrik Dino modél Produk pikeun taman dino

Dinosaurus pabrik Dino model Produk pikeun taman dino, ukuran nyata model dinosaurus nyieun, garis rinci, bahan ramah lingkungan, panas-tahan jeung desain tahan cai, gerakan realistis jeung sora, model dinosaurus ieu sampurna pikeun darat Dinosaurus atawa tema Jurassic Park.


  • model:AD-16, AD-17, AD-18, AD-19, AD-20
  • warna:Warna naon waé sayogi
  • ukuran:Ukuran hirup nyata atawa ukuran ngaropéa
  • pamayaran:T / T, Western Union.
  • Jumlah Pesanan Min.:1 Setél.
  • Waktos prosés:20-45 poé atawa gumantung kana kuantitas urutan sanggeus mayar.
  • Rincian produk

    Tag produk

    Dinosaurus darat atanapi Jurassic tema Parks anu jauh nanyakeun model dinosaurus ukuran nyata, sababaraha di antarana kalayan gerakan ngaropéa, sora, jeung bulu husus, Leres, sadayana tiasa dilakukeun di dieu! Ku Blue Lizard Company, produsén profésional ti dinosaurus simulasi jeung sato simulasi. .

    PANJELASAN PRODUK

    Sora:Dinosaurus ngagorowok sareng sora napas.

    Gerakan: 

    1. sungut muka jeung nutup nyingkronkeun jeung sora.

    2. Panon kiceup.

    3. Beuheung gerak luhur jeung ka handap.

    4. Sirah pindah ka kénca ka katuhu.

    5. Forelimbs pindah.

    6. Beuteung engapan.

    7. Buntut ngayun.

    8. Awak hareup luhur jeung ka handap.

    9. Semprotan haseup.

    10. Wings flap.(Putusan gerakan mana anu bakal dianggo dumasar kana ukuran produk.)

    Modeu kontrol:Sensor Infrabeureum, Kadali Jauh, Token koin dioperasikeun, Disesuaikeun jsb.

    Sertipikat:CE, SGS

    Pamakéan:Atraksi jeung promosi.(taman hiburan, taman tema, musium, tempat kaulinan, plaza kota, mall balanja jeung tempat indoor / outdoor lianna.)

    kakuatan:110 / 220V, AC, 200-2000W.

    Colokkeun:Euro colokan, Standar Britania / SAA / C-UL.(gumantung kana standar nagara anjeun).

    produk model dinosaurus nembongkeun

    Pterosaurus (Masehi-16)Tinjauan: Pterosaurs éta reptil ngalayang tina clade punah atawa ordo Pterosauria.Aranjeunna eksis salila lolobana Mesozoic: ti Ahir Triasik nepi ka ahir Cretaceous (228 nepi ka 66 juta taun ka tukang. Pterosaurs mangrupakeun vertebrata pangheubeulna dipikawanoh geus mekar Powered hiber. Pterosaurs mindeng disebut ku média populér atawa masarakat umum. salaku "dinosaurus ngalayang", tapi dinosaurus dihartikeun salaku turunan tina karuhun umum panungtungan Saurischia na Ornithischia, nu heunteu ngasupkeun pterosaurs.

    Pterosaurus (AD-17)Tinjauan: Aya dua jenis utama pterosaurus.Pterosaurs basal (disebut oge 'pterosaurus non-pterodactyloid' atawa 'rhamphorhynchoids') nyaéta sato leutik kalawan rahang pinuh toothed sarta, ilaharna, buntut panjang.Mémbran jangjang lega maranéhanana meureun kaasup jeung nyambungkeun suku tukang.Dina taneuh, maranéhna bakal boga hiji sikep sprawling kagok, tapi anatomi gabungan maranéhanana jeung cakar kuat bakal nyieun eta pendaki éféktif, sarta maranéhna bisa geus cicing di tangkal.Pterosaurus basal éta inséktivora atawa prédator vertebrata leutik.

    Pterosaurus (Masehi-18)Tinjauan: Pterosaurs nganggo jas filamén sapertos rambut anu katelah pycnofibers, anu nutupan awak sareng bagian jangjangna.Pycnofibers tumuwuh dina sababaraha bentuk, ti ​​filamén basajan pikeun branching handap bulu.Ieu jigana homolog jeung bulu handap kapanggih dina duanana avian sarta sababaraha dinosaurus non-unggas, suggesting yén bulu mimiti mekar dina karuhun umum pterosaurus jeung dinosaurus, jigana salaku insulasi.Dina kahirupan, pterosaurus bakal boga jas lemes atawa mengembang nu teu nyarupaan bulu manuk.

    Carnotaurus (Masehi-19)Tinjauan: Carnotaurus mangrupakeun genus dinosaurus theropoda nu hirup di Amérika Kidul salila periode Cretaceous Ahir, meureun sometime antara 71 jeung 69 juta taun ka tukang.Carnotaurus mangrupikeun prédator bipédal anu enteng diwangun, panjangna 7,5 dugi ka 8 m (24,6 dugi ka 26,2 ft) sareng beuratna sahenteuna 1,35 metrik ton (1,33 ton panjang; 1,49 ton pondok).Kabiasaan dahar Carnotaurus tetep can écés: sababaraha panilitian ngusulkeun yén sato éta tiasa moro mangsa anu ageung pisan sapertos sauropoda, sedengkeun panilitian sanés mendakan éta ngamangsa sato anu kawilang leutik.

    Apatosaurus (AD-20)Tinjauan: Apatosaurus nyaéta genus dinosaurus sauropoda herbivora anu hirup di Amérika Kalér dina jaman Jurasik Ahir.Apatosaurus hirup kira-kira 152 nepi ka 151 juta taun ka tukang (mya), apatosaurus miboga panjang rata-rata 21–22.8 m (69–75 ft), jeung massa rata-rata 16.4–22.4 t (16.1–22.0 ton panjang; 18.1–24.7 pondok). ton).Sababaraha spésimén nunjukkeun panjang maksimum 11–30% leuwih badag batan rata-rata sarta massana 32,7–72,6 t (32,2–71,5 ton panjang; 36,0–80,0 ton pondok).


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami