Kumaha cara nyiptakeun deui 27 dinosaurus ti Jurassic World 3?

Panasaran pikeun Dinosaurus Jurassic

"Jurassic World 3," anu nampilkeun 27 dinosaurus anu dihirupkeun deui, melejit di box office sareng janten pasar pilem panggedéna di dunya.

 

Kumaha pilem ieu nyiptakeun 27 jinis dinosaurus?Panginten seueur anu ningali pilem ieu kusabab aranjeunna resep dinosaurus, sabab pangaruh 3Dna realistis pisan, anu tiasa ngajantenkeun urang ngartos sareng terang dinosaurus langkung jelas.

 

Tapi ngan ukur ningali pangaruh 3D dina Internét henteu tiasa nyumponan rasa panasaran seuseueurna peminat, khususna barudak anu langkung panasaran, ku sabab kitu, seueur taman hiburan, sapertos taman hiburan Jurassic, taman hiburan, musium, kebon binatang, balanja. mall, tunggang taman, bakal guna minuhan rasa panasaran, pikeun ngaropea simulasi dinosaurus.

 

Nyieun model dinosaurus
model simulasi suppliers pikeun museum

Pikeun mantuan ngajaga spésiés ieu ti disapprearing, More Sato & Tutuwuhan model simulasi perlu dijieun pikeun paméran, musium jeung kebon binatang,parusahaan Zigong Blue Kadalparantos ngadamel seueur mode sato simulasi animatronik pikeun para nasabah di sakumna dunya.Kalayan seueur pangalaman pikeun ngajantenkeun kahirupan liar hirup!

 

proyék supplier model sato urang

waktos pos: Sep-14-2023