Acara animatronik bertema dinosaurus, usaha anu dijalankeun sapanjang taun!

Dinosaurus animatronik ukuran hirup!Pameran outdoor bakal ngangkut barudak boh déwasa ka waktos dinosaurus roamed di Bumi, ngamungkinkeun para pengunjung ningali deukeut-deukeut makhluk prasejarah ieu anu gerak sareng ngagaur - sapertos anu nyata!Kulawarga tiasa ngaraosan dinosaurus anu pikasieuneun anu dileupaskeun ku acara dinosaurus animatronik.

Dina taun-taun katukang, spesialis sirkus sareng ilusi di Theodore Productions anu berbasis di Pennsylvania museurkeun deui padamelan na dina acara dinosaurus pikeun murangkalih, ngamimitian Jurassic Wonder dina taun anu sami, anu nyababkeun aranjeunna ngalangkungan COVID-19 kalayan acara drive-thru luar di kalér-wétan.

dinosaurus paméran

Pangadeg sareng Pamilik Ted Hill of Harrisburg, Penn., Nyarios Jumaah soré yén kolot sareng nini sigana langkung milih modél drive-thru, anu ayeuna anjeunna jalankeun sapanjang taun dina sagala kaayaan cuaca.

 

Hill ngaharepkeun pikeun ngalegaan usaha dinosaurus animatronik na kana festival anu langkung interaktif sareng ngabédakeun daptar dinosaurusna di hareup.Tiket téh $12 unggal, sarta Hill nyorong jalma mésér sateuacanna di Jurassicwonder.com, jadi panongton bisa diatur hadé.Saatos Swanzey, perusahaan bakal angkat ka Cortland, NY, pikeun langkung seueur acara minggu payun.

Sakumaha anjeun terang, éta leres-leres pinuh ku kabagjaan nalika ngayakeun acara dinasaur animatronik sapertos kieu, pikeun ngaluarkeun treuk dinosaurus anu disusun kana taneuh, teras gampang pikeun ngayakeun pameran pikeun masarakat lokal anjeun.

Patarosanna nyaéta: kumaha kéngingkeun treuk dinosaurus pikeun acara animatronik bertema Dinosaurus anjeun

 

model simulasi suppliers pikeun museum

Kadal Biru Zigong mangrupikeun jawaban, anu dinosaurus animatronikna gaduh penampilan anu réalistis, bentuk anu jelas, sareng gerakan anu sapertos hirup.

 

Zigong Blue KadalTujuanana pikeun mantuan klien kami di sakuliah dunya nyieun tur muka taman tema dinosaurus, paméran, acara dagang jeung sajabana.Dinosaurus animatronikModel Zoo Animal, Zigong Blue Lizard Landscape Engineering Co., Ltd. mangrupikeun produsén profésional pikeun dinosaurus simulasi sareng sato simulasi.

Model tiasa didamel khusus pikeun paméran musium atanapi taman tema sareng peryogi 10-30 dinten


waktos pos: Dec-09-2023