Dinosaurus animasi ukuran hirup dibawa ka fans dino ku Blue Kadal

model simulasi suppliers pikeun museum

Naon Anu Dilakukeun Kadal Biru?

Kadal Biru mangrupikeun produsén seni jieunan anu ditujukeun pikeun nyandak atraksi animatronik bertema anjeun ti mimiti konsepsi dugi ka réngsé.

Kami ngabantosan anjeun ngawangun atraksi animatronik anu immersive sareng interaktif: dinosaurus animatronik téma Jurassic, kostum dinosaurus leumpang realistis, robot naga animatronik, sato robotik artifisial sareng tunggangan hiburan anu aya hubunganana, sareng sagala rupa mahluk monster anu terpesona sareng ngalamun diciptakeun pikeun berinteraksi sareng pamirsa.

Pikeun ngajaga sasatoan tina ngahina, Langkung seueur model simulasi Sato & Tutuwuhan kedah dilakukeun pikeun paméran, musium sareng kebon binatang,parusahaan Zigong Blue Kadalparantos ngadamel seueur mode sato simulasi animatronik pikeun para nasabah di sakumna dunya.Kalayan seueur pangalaman pikeun ngajantenkeun kahirupan liar hirup!

 

Tempat Kaulinan Luar Ruangan Animatronic Robot Dinosaurus T-Rex Head Park (9)

Dinosaurus animasi ukuran hirup dibawa ka fans dino ku Blue Kadal

Zigong Blue Kadal, a Simulated dinosaurus jeung simulasi sasatoan Supplier, kami nyadiakeun model paméran sato pikeun kebon binatang jeung musium, sarta nyieun model kahirupan liar sarta Tokoh Sato Atikan, model taman hiburan.

Penggemar dinosaurus siap-siap!Ayeuna mangrupikeun kasempetan anjeun pikeun nangtung di gigireun mahluk panglegana anu kantos leumpang di bumi!

Pangalaman immersive bakal ngantep sémah ngajajah taman anu pinuh ku dinosaurus realistis sareng diajar sadayana ngeunaan période anu béda nalika aranjeunna hirup.

Ti T-rex ka Stegosaurus - fans dinosaurus bakal nyanghareupan-to-face jeung mahluk masif nu roaming dunya jutaan taun ka tukang!

Penggemar Dino tina sagala umur bakal tiasa ningali karesep sapertos Stegosaurus, Triceratops sareng Velociraptor, sareng Dilophosaurus, Kentrosaurus sareng Hypacrosaurus anu kirang dikenal.

Model Sato Kebon Binatang Animatronic, Milarian Rincian sareng Harga ngeunaan Modél Sato Kebon Binatang ti Zigong Blue Lizard Landscape Engineering Co., Ltd., produsén profésional dinosaurus simulasi sareng sato simulasi.

Panggihan inpo nu leuwih lengkep online.

Model tiasa didamel khusus pikeun paméran musium atanapi taman tema sareng peryogi 10-30 dinten

proyék supplier model sato urang

waktos pos: Dec-15-2023