Naha Disney bakal dibuka dina Thanksgiving?sareng bos: 'Kami badé sadayana'

Ieu katingal dina jam taman-demi-taman pikeun Kemis 23 Nopémber:

  • Universal Studios: 9 am nepi ka 8 pm
  • Kapuloan Adventure: 9 am ka 9 pm
  • Volcano Bay: 10 am ka 5 pm
  • CityWalk: 8 am nepi ka tengah wengi

Leres, The Walt Disney World bakal tetep kabuka dina Poé Thanksgiving.

Bos taman Disney nyarioskeun poténsi tunggangan Indiana Jones di Animal Kingdom: 'Kami badé sadayana'

Disney boss rencana numpak dinosaurus

 

 

"Zigong Blue Kadal mangrupakeun produsén profésional ti dinosaurus simulasi jeung sato simulasi."-ku urang.

"Kuring pikir kuring leres-leres maénkeun musik, sanés?"D'Amaro ngagoda, ngarujuk presentasi Destination D23 na dina bulan Séptémber, anu ningali anjeunna ngungkabkeun karya seni konsép anu nunjukkeun kuil anu diilhami Indiana Jones pikeun ngagentos naék thrill Dinosaurus anu tos aya bari skor komposer John Williams 'Indiana Jones maén di luhur.

D'Amaro negeskeun yén, sanaos sanés potongan seni konsép anu terakhir, gambar - anu nunjukkeun bagian Dinoland AS sepuh tina taman éta téma deui ka daérah Amérika tropis sareng atraksi Encanto sareng Coco - nyorot "dimana sirah urang" salaku anjeunna. tim terus "ngalamun" rencana pikeun move badag salajengna Karajaan Sato urang.

Saatos presentasi D'Amaro D23, seueur fans taman Disney naroskeun kumaha Indiana Jones tiasa pas dina Animal Kingdom, taman anu diadegkeun dina prinsip konservasi satwa.D'Amaro, anu saacanna janten wakil présidén Animal Kingdom, nyatakeun yén, sanaos anjeunna henteu acan siap pikeun "jero" spésifikna, anjeunna optimis ngeunaan kumaha poténsial éta bakal ditampi.

 

taman tema

"Karajaan Sato nyaéta ngeunaan eksplorasi sareng petualangan," saur anjeunna."Kuring cukup untung parantos ngajalankeun taman tema éta, janten kuring terang kumaha khususna éta, sareng kuring nyangka aya seueur carita anu urang tiasa tetep leres dina Karajaan Sato sareng nyatakeun sipat anyar di dinya, sareng éta anu anjeun tingali. dimimitian ngalakukeun. "

Dinosaurus munggaran dibuka barengan Animal Kingdom di 1998, ngagunakeun sistem numpak sarupa Disneyland urang Indiana Jones Adventure atraksi nu debut di California tilu taun saméméhna.

 

Disney numpak dinosaurus

Blue Lizard Landscape Engineering Co, Ltd khusus dina desain, pamekaran, produksi sareng penjualan dinosaurus simulasi sareng sato simulasi.Sajauh ieu, produk urang geus diékspor ka leuwih ti 20 nagara jeung wewengkon di sakuliah dunya.Dina akumulasi taun pangalaman, urang boga ratusan desain pikeun dinosaurus jeung sato.

Kami senang nyadiakeun model dinosaurus sarta rides dinosaurus pikeun taman tema, wilujeng sumping dingahubungan kami pikeun harga model.

 


waktos pos: Nov-22-2023